Ayuso anuncia la llibertat d'horaris per a l'hostaleria i l'oci nocturn a Madrid

També deixarà d'haver-hi restriccions a l'aforament en cinemes i teatres

Sergio García
Bolsamania | 14 set, 2021 13:47 - Actualitzat: 13:47
ep archivo   la presidenta de la comunidad de madrid isabel diaz ayuso
Isabel Infantes - Europa Press - Archivo

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha anunciat la llibertat d'horaris per a l'hostaleria i l'oci nocturn a partir del pròxim 20 de setembre. D'aquesta manera, serà la primera autonomia a fer-ho a casa nostra.

Els restaurants podran obrir fins a les 2 del matí i els bars de copes i discoteques fins a les 6, just com abans de la pandèmia.

"També deixarà d'haver-hi restriccions d'aforament en cinemes i teatre, i ampliarem de 8 a 10 comensals a les terrasses", ha afegit la presidenta que, però, encara no accedeix a la petició dels hostalers de permetre el consum en barra als seus establiments.

"La nostra intenció és seguir avançant en noves mesures de relaxació de restriccions, si la situació continua millorant", ha afirmat Ayuso. En aquest sentit, la presidenta ha subratllat que "el PIB de Madrid ha crescut un 31,7% des de llavors, 12 punts per sobre de la mitjana nacional, i hem recuperat els nivells d'ocupació que teníem el 2019".

"Les xifres que acabo d'esmentar ens diuen que estem al camí correcte, hem de seguir en aquesta línia", ha conclòs Ayuso.

contador