Tancament d'Àsia: mercats de la regió en terreny negatiu a l'espera de la decisió dels bancs centrals

Aquesta setmana es reuneix la Reserva Federal nord-americana i el Banc del Japó

  • El selectivo que más pierde este lunes es el Nikkei 225, que cede un 0,76%
Bolsamanía
Bolsamania | 25 abr, 2016 07:39 - Actualitzat: 09:50
china, shanghai, chinese

Les borses asiàtiques han començat la setmana en nombres vermells. Els inversors de la regió es mostren preocupats per les decisions que puguin prendre els propers dies la Reserva Federal nord-americana i el Banc del Japó.

L'índex de referència de la Borsa del Japó, el Nikkei 225, després de moure's en terreny positiu en alguns moments de la sessió d'aquest dilluns, acaba amb una caiguda del 0,76%. D'altra banda, a Corea del Sud, el Kospi, baixa un 0,05% al tancament, fins als 2.014,55 punts.


Al mercat borsari del gegant asiàtic, el Xangai Composite cedeix en tancar aquesta sessió de negociació un 0,42%. A Hong Kong, el Hang Sheng cau un 0,50%.


Els inversors asiàtics tenen l'ull posat en la Reserva Federal nord-americana i al Banc del Japó, que es reuneixen els propers dies. Stephen Innes, inversor d'OANDA Àsia i el Pacífic, assegura, segons recull CNBC, que "mentre que la major part de l'atenció se centrarà en la possible acció política del Banc del Japó, els inversors tractaran de descobrir quin serà el full de ruta de la Fed".

contador