Tancament Àsia: descensos generalitzats de l'1% de mitjana

El PIB anualitzat del Japó queda en el -0,8%

Bolsamanía
Bolsamania | 16 nov, 2015 08:53 - Actualitzat: 10:49
Tokio Japón Tokyo Japan Nikkei Bolsa 630

Caigudes generalitzades ales borses asiàtiques de l'1% de mitjana després que Wall Street també tanqués divendres amb descensos de l'1% després de conèixer-se els brutals atemptats de París.

No obstant això, cal destacar que, després d’abrir amb retalladles de l’1% de mitjana, les borses del Vell Continent s’han sobreposat a l’horror i ara pràcticament cotitzen en positiu.

Segons Bloomberg, la resistència dels mercats financers a episodis de terror com el de divendres amb el pas del temps o la freqüència d’aquests atacs. El nostre expert José María Rodríguez assenyala que, després d’un fort moviment a la baixa, el més normal seria que, a poc a poc, les borses recuperessin les pèrdues durant les sessions següents.

Per la seva banda, l’economia del Japó es va contraure durant el tercer trimestre en caure les inversions a les empreses, confirmant que el país ha caigut en la seva segona recessió des del desembre de 2012, quan el primer ministro Abe va prendre possessió del càrrec. El PIB del Japó ha sortit del -0,8% anualitzat en comparació amb la dada anterior del –0,7% i les previsions del –0,2%.

contador