L'IBEX recupera els 8.500 punts i puja més d'un 0,5%

Les borses europees inicien la sessió en verd després de les caigudes de dimarts

  • Monsanto ha dicho que la oferta de compra por 64.000 millones de dólares por parte de Bayer es 'financieramente inadecuada'
  • Donald Tusk ha dicho a May que espera que el Brexit se resuelva de una manera ordenada y calmada
  • Este miércoles destacan otros resultados como: Iberdrola en España, Ebay y Morgan Stanley en EEUU y SAP en Alemania
Bolsamanía
Bolsamania | 20 jul, 2016 07:50 - Actualitzat: 09:30
bolsa madrid ibex

Obertura en positiu de les borses europees que tornen a cotitzar en color verd després de les pèrdues de dimarts. A Espanya, l'IBEX supera els 8.500 punts i torna a la zona on està cotitzant les últimes quatre sessions.

IBEX 35
11.953,200
  • 1,36%160,60
  • Max: 11.975,80
  • Min: 11.875,50
  • Volume: -
  • MM 200 : 10.777,93
17:35 26/09/24

Els mercats asiàtics han tancat amb signe mixt després que les borses dels EUA acabessin igual, amb el Dow Jones pujant un 0,14% i el Nasdaq perdent un 0,35%, mentre els inversors digereixen tots els resultats presentats per les empreses per el segon trimestre de l'any.

Les accions de Nintendo han retrocedit un 11,79% després de les fortes pujades de l'última setmana, en què les accions de l'empresa de videojocs van avançar al voltant d'un 125% gràcies al llançament de "Pokémon Go". Al Japó, lloc de naixement de Pokémon, l'esperat llançament del videojoc aquest dimecres s'ha retardat.

Al Regne Unit, la nova primera ministra, Theresa May, farà el seu primer viatge a l'estranger com a líder política aquest dimecres, quan tindrà un sopar de treball a Berlín amb la cancellera d'Alemanya, Angela Merkel. El president del Consell Europeu, Donald Tusk, ha dit a May que espera que el Brexit es resolgui d'una manera ordenada i calmada per al Regne Unit.

En l'àmbit empresarial, el gegant de les llavors als EUA, Monsanto ha dit que l'oferta de compra per 64.000 milions de dòlars per part de Bayer és "financerament inadequada", enmig de les especulacions que la junta espera una oferta de 130 dòlars per acció, cinc dòlars més del que ha ofert. A més, aquest dimecres destaquen altres resultats com: Iberdrola a Espanya, Ebay i Morgan Stanley als EUA i SAP a Alemanya.

Des del punt de vista macroeconòmic, avui dimecres es presenten dades sobre desocupació i ingressos dels treballadors al Regne unit, inventaris de cru als EUA, els quals és molt probable que provoquin volatilitat i marquin el camí a seguir pel petroli després de les correccions de les últimes setmanes.

contador