Les cinc notícies més importants del dia per als inversors espanyols

Des de la caiguda de les accions de Siemens Gamesa fins a la compra de Paidy per part de PayPal

Bolsamanía
Bolsamania | 08 set, 2021 15:53
screenshot 12 01 2017 13 05 37

A continuació presentem les cinc notícies més importants d'avui dimecres, 8 de setembre, als mercats, que van des de la gran caiguda que estan experimentant les accions de Siemens Gamesa fins a la compra de Paidy per part del gegant nord-americà PayPal.

1. Les accions de Siemens Gamesa cauen amb força després de la retallada de recomanació de JP Morgan sobre la companyia renovable. L'empresa s'enfronta "més riscos" associats a retards en les comandes, cosa que reduirà el creixement de les seves vendes durant els propers trimestres, adverteix el banc nord-americà.

2. James Bullard, president de la Reserva Federal de Sant Lluís, ha declarat que la Reserva Federal (Fed) hauria de seguir endavant amb el seu pla per retallar estímuls tot i la desacceleració del creixement de l'ocupació als Estats Units al mes passat. "Hi ha molta demanda de treballadors i hi ha més ofertes d'ocupació que treballadors aturats", ha assenyalat.

3. El bitcoin es llepa les ferides després del moviment sell the news de la seva entrada en vigor a El Salvador. Els problemes tècnics de la seva implementació al país centreamericà van servir de catalitzador per a la caiguda d'aquest dimarts dels actius digitals, prenent per sorpresa la majoria d'operadors.

4. Almirall es col·loca com un dels pocs valors en verd de l'IBEX 35 d'aquest dimecres (+1%) gràcies a l'inici de cobertura de Morgan Stanley, que recomana sobreponderar els seus títols, amb un preu objectiu de 18 euros. La companyia acaba d'anunciar resultats positius d'un dels seus medicaments a mitjans del passat mes d'agost.

5. PayPal compra la japonesa Paidy per 2.700 milions de dòlars. "L'adquisició ampliarà les capacitats, la distribució i la rellevància de PayPal al mercat de pagaments nacionals al Japó, el tercer mercat de comerç electrònic més gran del món", ha declarat l'empresa.

contador