Grenergy s'estrena en el Continu: puja un 5% en subhasta de preapertura

El preu inicial de cotització de les accions de Grenergy serà de 16,1 euros

Bolsamanía
Europa Press | 16 des, 2019 11:14
ep david ruiz de andres ceo de grenergy
GRENERGY - Archivo

La productora d'energia a partir de fonts renovables i especialista en el desenvolupament, construcció i operació de projectes fotovoltaics i eòlics Grenergy debuta avui al migdia en el Mercat Continu en la modalitat de 'listing', protagonitzant així l'única estrena d'aquest any en la Borsa espanyola. De moment, puja un 5% en subhasta de preapertura.

El preu inicial de cotització de les accions de Grenergy serà de 16,1 euros, la qual cosa suposa una capitalització de prop de 400 milions d'euros.

La companyia arriba a la seva estrena en Borsa després de col·locar "amb èxit" el 10% del seu capital social, complint així amb els requisits de 'free float' que marca la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) per a la seva cotització en el Mercat Continu.

En concret, Grenergy va col·locar la setmana passada 2,42 milions d'accions per un total de 30,3 milions d'euros a un preu de 12,50 euros, amb un descompte del 13% sobre el preu mitjà de les últimes 30 sessions.

Després d'aquesta col·locació, el 'free *loat' aconsegueix aproximadament el 32%. D'aquesta manera, la companyia compta ja amb més de 1.400 accionistes.

Daruan Group Hòlding, propietat de David Ruiz d'Andrés, fundador i conseller delegat de Grenergy, manté la seva posició d'accionista principal i és titular de 16,53 milions d'accions representatives d'un 68% del capital social de la signatura.

La Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) va aprovar el passat dia 5 el document de registre de Grenergy, la qual cosa va aplanar el seu salt al Mercat Continu.

El passat 15 de novembre la junta general extraordinària d'accionistes de la companyia ja va aprovar sol·licitar l'exclusió de negociació de les accions del MAB i la simultània sol·licitud d'admissió a negociació en el mercat sènior.

El fundador i conseller delegat de Grenergy, David Ruiz d'Andrés, va destacar que la sortida al Mercat Continu donarà entrada a inversors institucionals i permetrà a la companyia accedir al mercat de capitals a nivell global.

"Amb la nostra sortida al Mercat Continu potenciem la nostra posició com un actor referent en el sector de les energies renovables al mateix temps que ampliem la nostra base accionarial i oferim una una major liquiditat als accionistes", va destacar Ruiz d'Andrés.

contador