Deutsche continua mirant-se la banca espanyola des de la barrera i en reajusta el preu

"A l'espera de l'alba", titula l'entitat alemanya el seu últim informe

Sergio García
Bolsamania | 21 jul, 2020 16:25
bancos logos portada

Deutsche Bank continua mirant-se des de la barrera la banca espanyola. "A l'espera de l'alba", titula l'entitat alemanya el seu últim informe, en què reajusta el preu objectiu de tots els bancs de cara a la publicació dels seus resultats trimestrals.

A BBVA ('comprar') li apuja el preu de 3,93 a 4 euros per acció. A Bankia ('mantenir'), l'hi abaixa d'1,39 a 1,31 euros. A Bankinter ('mantenir'), de 5,1 a 5,3 euros. A CaixaBank ('comprar'), l'hi apuja de 2,45 a 2,6 euros. A Banc Sabadell ('mantenir'), el rebaixa de 0,44 a 0,38 euros i, finalment, a Banc Santander ('mantenir') l'abaixa de 3,08 a 2,72 euros.

"Esperem uns ingressos trimestrals pràcticament plans i una caiguda de l'NII d'un 7% de mitjana, sumada a un enfonsament del 14% de les comissions", augura Deutsche. "Això tindrà lloc principalment per l'exposició de la banca espanyola a la feblesa dels emergents i al negatiu efecte divisa", afegeix.

"Al seu torn, anticipem que la deterioració dels actius s'elevarà en 120 punts bàsics a tot el sector, i que tots ells publicaran noves provisions durant el segon trimestre excepte BBVA", segueix. En termes de capital, Deutsche espera "uns ràtios CET 1 millors en 10 punts bàsics fins a un 11,65% de mitjana al segon trimestre".

contador