Self Bank llança un nou dipòsit a tres mesos amb un interès del 3,05% TAE

L'únic requisit és que s'han de tractar de nou diners procedents d'altres entitats

Irene Hernández
Bolsamania | 03 jul, 2023 12:56
selfbank portada

Self Bank llança un nou dipòsit a tres mesos amb un tipus d'interès del 3,05% TAE. El dipòsit es pot contractar des del 10 de juliol fins al 31 d'agost del 2023, per a saldos entre 1.000 euros i un milió d'euros, tant per clients actuals com per nous clients del banc. L'únic requisit és que s'han de tractar de nous diners procedents d'altres entitats.

El producte no comporta cap comissió, no és renovable i és susceptible de cancel·lació per part del client en qualsevol moment, perdent en aquest cas el dret a percebre els interessos.

L'entitat recorda que aquest producte complementa l'oferta d'estalvi actual del banc en el segment dels dipòsits. Self Bank també disposa d'un dipòsit a 1 any al 2% TAE (import mínim de 50.000 euros i màxim 500.000 euros) i un altre a 2 anys al 2,75% TAE (import mínim de 15.000 euros i màxim 500.000 euros) .

També, des de l'1 de juny, la remuneració del Compte Estalvi Self és del 2% TAE per als clients que tinguin almenys 20.000 euros en fons d'inversió i/o ETFs.

"Alguns bancs estan oferint rendibilitats molt atractives, però limiten molt els imports mínims i màxims; amb aquest dipòsit, hem volgut anar més enllà i ser més flexibles, de manera que sigui el client qui decideixi quina quantitat vol destinar a aquest producte", indica Ignacio Prieto Funes, director de negoci de Self Bank.

Aquest nou dipòsit té un objectiu clar: "Estem en un moment en què hi ha moltes incerteses als mercats; els estalviadors necessiten marxar de vacances amb la màxima tranquil·litat possible, per la qual cosa busquen alternatives segures per als seus estalvis. Amb aquest dipòsit a tres mesos volem eliminar la incertesa durant el període estival mitjançant un producte sense comissions i que genera una rendibilitat molt atractiva”, explica.

contador