Vídeo | Zelenski crida a una manifestació mundial quan es compleix un mes de la invasió

"Us demano que us oposeu a la guerra, a partir del 24 de març", exclama

Noemí Jansana
Bolsamania | 24 mar, 2022 09:35
zelenski24marzo

Volodímir Zelenski ha demanat al món que es manifesti per Ucraïna quan fa un mes de l'atac rus. Ho ha fet en un discurs difós aquesta matinada i que ha enregistrat en plena nit des d'un carrer, suposadament de Kíiv.

Podeu consultar aquí el directe especial de Bolsamanía sobre la guerra (en castellà).

Una crida a la unitat que ha fet mig en anglès, mig en ucraïnès, en què afirma: "Em trenca el cor, els cors de tots els ucraïnesos i de totes les persones lliures del planeta. És per això que us demano que us oposeu a la guerra, a partir del 24 de març, exactament un mes després de la invasió russa. A partir d'aquest dia i més enllà."

I fa aquesta petició: “Veniu des de les vostres oficines, de les vostres llars, de les vostres escoles i universitats. Veniu en nom de la pau, veniu amb símbols ucraïnesos per donar suport a Ucraïna, per donar suport a la llibertat, per donar suport a la vida. Ves a les vostres places, als vostres carrers, feu-vos visibles i escoltats. Digueu que la gent importa. La llibertat importa. La pau importa. Ucraïna importa. A partir del 24 de març, als centres de les vostres ciutats, tots junts, que volem parar la guerra".

contador