WhatsApp, Facebook i Instagram restableixen els seus serveis després d'una caiguda de més de sis hores

Els usuaris van reportar problemes per enviar i rebre missatges

Manuel Martín-Albo
Bolsamania | 05 oct, 2021 09:11 - Actualitzat: 09:11
whatsapp poursuit le gouvernement indien afin de bloquer de nouvelles reglementations selon des sources

WhatsApp i Instagram, a l'igual que la matriu, Facebook, van experimentar aquest dilluns una caiguda dels seus seus serveis i connexions de més de sis hores. Els usuaris van reportar problemes per enviar i rebre missatges, així com per accedir a les seves xarxes socials. Els serveis de tots ells ja s'han restablert.

L'aplicació de missatgeria instantània, WhatsApp, va començar a reportar problemes a mitja tarda d'aquest dilluns. Així, els que intentaven comunicar-se mitjançant aquest programari s'adonaven que, a l'estona d'enviar missatges, no apareixia el doble check, que indica que ha arribat al seu destinatari, i que les imatges no acabaven de carregar.

Així mateix, a l'hora d'accedir a Instagram i carregar les històries, l'app es quedava intentant connectar amb els servidors sense èxit, fins que apareixia un missatge d'error: "No es poden actualitzar les notícies".

Finalment, en entrar a Facebook des de qualsevol navegador, apareixia el següent text: "No es pot accedir a aquest lloc web".

Segons el lloc web Downdetector, que recull les errades en xarxes socials facilitades pels usuaris, WhatsApp havia registrat ahir a la tarda més de 30.000 incidències, Instagram, més d'11.000 i Facebook, 4.000.

contador