Urbas ultima un macroprojecte a Cuba amb més de 3.500 milions invertits

Segons ha informat la mateixa companyia en un comunicat

Bolsamanía
Europa Press | 20 feb, 2019 13:47
urbascb2

Urbas Grupo Fin.

0,003

11:58 28/10/24
0,00%
0,00

Urbas Grup Financer s'ha acordat crear a Cuba una aliança d'empreses amb CubaGolf, companyia dependent del Ministeri de Turisme cubà, que tindrà per objectiu aixecar un complex turístic i residencial a la península de Pasacaballos, al sud de la ciutat cubana de Cienfuegos, la inversió total del qual estarà al voltant dels 3.500 milions d'euros, segons ha informat en un comunicat.

El projecte, anomenat Rancho Luna-La Milpa, compta amb un pla de desenvolupament a 25 anys i estarà dividit en cinc fases. Urbas ja està buscant socis i fons d'inversió per posar en marxa la primera etapa, per a la qual preveuen una inversió propera als 500 milions d'euros.

"L'acord amb CubaGolf, per mitjà de la constitució d'una empresa mixta amb una durada de 50 anys, ens permetrà jugar un paper rellevant com a inversor estranger a Cuba", ha subratllat el president d'Urbas, Juan Antonio Acedo Fernández.

El macrocomplex s'estendrà sobre una superfície de més de 1.000 hectàrees, en les quals es construiran sis hotels de luxe i gran luxe, cinc camps de golf, a prop de 3.400 viles i més de 10.000 apartaments. Així mateix, el complex comptarà amb un port amb capacitat per a 400 megaiots, centres comercials i d'oci i un centre eqüestre, entre d'altres instal·lacions.

De la seva banda, el director de CubaGolf, Raudel García, ha indicat que "amb l'execució gradual d'aquests projectes, el turisme especialitzat en golf comptarà amb una nova destinació turística al Carib".

L'empresa conjunta d'Urbas Grup Financer i CubaGolf quedarà constituïda abans que acabi aquest any, ja que està pendent de rebre els permisos pertinents per part de les autoritats cubanes.

"L'entrada d'Urbas a Llatinoamèrica posa en relleu la importància que la companyia atorga a la diversificació de mercats, en línia amb la direcció plantejada per la companyia en la seva nova etapa, una fita que es produeix després d'haver remodelat recentment la seva cúpula directiva i després que dos dels seus principals accionistes confirmessin el seu suport al grup", ha postil·lat la companyia espanyola.

contador