Unicaja contracta la nord-americana Kyndryl per renovar i gestionar la plataforma tecnològica

L'acord també té com a objectiu aconseguir millores en l'eficiència

Bolsamanía
Bolsamania | 05 des, 2023 13:10
ep archivo   sede de unicaja banco 20231205080103
UNICAJA BANCO - Archivo

Unicaja Banco i la companyia de serveis tecnològics Kyndryl han anunciat la signatura d'un contracte a llarg termini per a la renovació i gestió integral de la plataforma tecnològica del banc. L'acord també té com a objectiu aconseguir millores en l'eficiència a través de l'excel·lència operativa, així com accelerar els serveis per als clients.

Unicaja Banco
1,185
  • 1,89%0,02
  • Max: 1,19
  • Min: 1,17
  • Volume: -
  • MM 200 : 1,11
17:35 19/09/24

Kyndryl acompanyarà Unicaja Banco a "evolucionar tecnològicament, creant nous processos, procediments i eines que permetin incrementar l'automatització i industrialització dels serveis tecnològics. El contracte també contempla una transformació operativa i la renovació futura de les principals infraestructures del centre de processos de dades de l'entitat, que té la seu central al municipi malagueny de Ronda", ha explicat el banc andalús en nota de premsa.

L'acord permetrà al banc l'adopció d'una estratègia de núvol híbrid. Kyndryl crearà un núvol privat i la gestió de la convivència amb els principals proveïdors de núvol públic. Aquesta nova arquitectura oferirà una major agilitat per respondre als nous desafiaments del mercat i possibilita així proporcionar als seus clients els darrers avenços en banca digital.

"Amb l'acord amb Kyndryl, Unicaja Banc garanteix estar a l'avantguarda en la infraestructura tecnològica que dona suport al banc i una evolució segura i permanentment actualitzada. Sens dubte, aquesta aliança contribuirà a assolir l'excel·lència operativa i la millora dels processos", ha afirmat el conseller delegat d'Unicaja Banco, Isidro Rubiales.

"Unicaja Banco és una entitat clau en el panorama financer espanyol. Estem molt orgullosos que confiïn en el talent i l'experiència dels professionals de Kyndryl per a la modernització de la seva tecnologia, que li permetrà obtenir eficiències en la seva opertiva i millors serveis per als seus clients", ha assegurat el president de Kyndryl Espanya i Portugal, David Soto.

L'acord demostra la capacitat de Kyndryl com a soci tecnològic per gestionar, transformar i modernitzar els diferents entorns de missió crítica de les organitzacions. A més, atorga tranquil·litat al banc, ja que inclou alta disponibilitat i serveis de recuperació davant de possibles contingències.

contador