Últim dia de vaga al handling d'Iberia: hi ha un seguiment del 19%

Augmenten els problemes amb els equipatges a alguns aeroports on presta aquest servei

Bolsamanía
Bolsamania | 08 gen, 2024 11:22
ep un vehiculo de handling de iberia
Eduardo Parra - Europa Press

Iberia ha comunicat que aquest dilluns té lloc la darrera jornada de vaga del personal de serveis de terra (handling), i diu que el seguiment entre la plantilla sense serveis mínims era del 19% de mitjana fins a les 7.30 hores. Les aturades han estat convocades per CCOO, UGT, USO i el Comitè Intercentres en aquest servei.

En una nota, la companyia ha assenyalat també que, a aquesta hora, la puntualitat era del 88% i la regularitat del 100%, ja que tots els vols programats havien enlairat amb normalitat. Aquest dilluns el grup ha programat un total de 509 vols.

Tot i això, Iberia ha reconegut que els problemes amb els equipatges segueixen en tres aeroports. "Els problemes amb centenars d'equipatges han anat augmentant durant les últimes hores en tres dels vint-i-nou aeroports en què Iberia presta servei de handling: fonamentalment a Barcelona, Bilbao i Gran Canària", ha confirmat.

La companyia, que haurà transportat més de 140.000 maletes durant els 4 dies de vaga, "continuarà treballant amb intensitat perquè les maletes afectades que no han pogut ser carregades als avions arribin com més aviat millor als seus destins i als seus propietaris", ha dit.

"Igual que els dies anteriors, els equipatges es transportaran en els primers vols disponibles o per carretera per tal de causar els menors perjudicis possibles als passatgers", ha afegit Iberia, que ha insistit en les disculpes als viatgers afectats i "lamenta profundament la situació causada per les aturades".

contador