UBS confia a IAG: "Veiem una recuperació contínua del trànsit aeri mundial"

Els vols amb els EUA poden ser un gran catalitzador durant el 2022

César Vidal
Bolsamania | 10 gen, 2022 10:38
dl iag international consolidated airlines group british airways boeing 787 dreamliner ftse 100 min
Company photo / IAG

"Continuem veient una recuperació contínua del trànsit aeri mundial, però és probable que les regions i les aerolínies individuals es recuperin a ritmes diferents. Òmicron clarament ha tingut un impacte en les dades del desembre".

IAG
2,490
  • 4,84%0,12
  • Max: 2,50
  • Min: 2,40
  • Volume: -
  • MM 200 : 1,97
17:35 15/10/24

És la visió de mercat dels analistes d'UBS, que segueixen confiant en IAG com una de les aerolínies favorites a Europa, tal com van publicar a la setmana passada.

"El nombre de vols setmanals ha augmentat des dels mínims del 2021 malgrat òmicron, mentre els EUA i Europa continuen lluitant per desbloquejar els viatges internacionals", afegeixen des del banc suís.

La recuperació d'aquests viatges és vital per a IAG, a causa del seu lideratge als viatges cap als EUA amb British Airways. En aquest sentit, UBS anticipa una recuperació progressiva d'aquests viatges durant el proper any, cosa que, sens dubte, pot ser un catalitzador positiu per a l'aerolínia angloespanyola.

REBOT FINS A LA DIRECTRIU BAIXISTA

"Des dels mínims de desembre, IAG acumula una pujada superior al 30%, però malgrat tot tot segueix igual. Res ha canviat realment", argumenta José María Rodríguez, analista de Bolsamanía.

El fort rebot ha portat el valor a atacar la directriu baixista principal, a l'entorn dels 2,10 euros.

Es tracta de "la recta resistència que uneix tots i cadascun dels successius màxims decreixents des del març de l'any passat. O el que és el mateix,mentre no la superi amb comoditat, no tindrem cap novetat dins de la fase vigent correctiva de l'aerolínia, malgrat el bon començament d'any”, afegeix aquest expert.

contador