Twitter continua amb la reducció de plantilla i acomiada 200 treballadors

Suposa un 10% dels prop de 2.000 treballadors que encara treballaven a la xarxa social

Aitor Pereira
Bolsamania | 27 feb, 2023 16:08
elon musk et le logo twitter

Twitter continua amb la seva política de reducció de plantilla, i aquest cap de setmana va acomiadar 200 treballadors, xifra que suposa un 10% dels prop de 2.000 treballadors que encara treballaven a la xarxa social, segons una informació de The New York Times elaborada amb fonts properes a la companyia.

Des que Elon Musk va adquirir la companyia per 44.000 milions de dòlars, a finals d'octubre de l'any passat, la força laboral de l'empresa s'ha reduït en uns 7.500 treballadors, com a part d'una estratègia de reducció de costos.

Segons les mateixes fonts, els darrers acomiadaments van estar precedits de l'impediment a la comunicació interna entre treballadors de la companyia, ja que la plataforma de missatgeria que utilitza la xarxa social, Slack, va deixar de funcionar al llarg de la setmana passada.

Dissabte a la nit, alguns dels treballadors afectats pels acomiadaments van descobrir que estaven desconnectats dels comptes de correu electrònic i ordinadors portàtils corporatius. Les retallades van afectar els gerents de productes, científics de dades i enginyers, entre els quals hi ha noms de pes per a la companyia, com el d'Esther Crawford, que va supervisar la política de Twitter de cobrar als usuaris per les marques de verificació.

contador