Tisorada de Credit Suisse al preu d'IAG, que cau amb ganes aquest divendres

Malgrat tot, l'entitat suïssa manté la seva recomanació de sobreponderar els seus títols

Sergio García
Bolsamania | 10 set, 2021 15:46
iag todas aerolineas
© Alberto Sánchez

Credit Suisse ha rebaixat el preu objectiu d'IAG (-3%) des dels 256 fins als 195 centaus de penic. Malgrat això, l'entitat d'anàlisi suïssa manté la seva recomanació de sobreponderar els títols de la cotitzada.

IAG
2,486
  • 0,16%0,00
  • Max: 2,49
  • Min: 2,45
  • Volume: -
  • MM 200 : 1,92
13:24 20/09/24

La rebaixa duta a terme per Credit Suisse obeeix al "cada vegada més gran risc que IAG es vegi forçada a ampliar capital", risc que segons els seus analistes s'està veient reflectit en la seva valoració.

"Mantenim el nostre consell de sobreponderar, perquè, encara que el seu cas segueixi sent desafiant, ens segueix semblant una de les millors alternatives per invertir en la recuperació del trànsit aeri", explica al seu torn la companyia al seu últim informe sobre el conglomerat d'aerolínies.

Sobre possibles catalitzadors, a Credit Suisse segueixen apuntant els resultats que IAG donarà a conèixer el pròxim 5 de novembre corresponents al tercer trimestre. Com riscos, la suïssa assenyala (novament) els costos per treballador i el seu impacte sobre l'Ebit del grup de cara a 2023.

Des del punt de vista de l'anàlisi tècnica, l'analista de Bolsamanía, J.M. Rodríguez, subratlla aquest divendres que el títol no té suports rellevants fins als 1,45-1,50 euros per acció.

contador