Telefónica Tech s'uneix a Netskope per portar la seguretat al núvol a l'àmbit corporatiu

Permet comercialitzar els serveis a la Unió Europea, Regne Unit, Llatinoamèrica i els EUA

Bolsamanía
Bolsamania | 07 jun, 2022 11:52
ep telefonica tech comercializara las soluciones de seguridad en la nube de netskope
TELEFÓNICA

Telefónica Tech, la unitat de negocis digitals de Telefónica, i Netskope, companyia líder a Security Service Edge (SSE) i Zero Trust, anuncien la signatura d'un acord per a la comercialització, per part de la primera, del catàleg complet de productes i serveis del fabricant als mercats de la Unió Europea, Regne Unit, Llatinoamèrica i Estats Units.

Telefónica
4,351
  • 0,86%0,04
  • Max: 4,40
  • Min: 4,32
  • Volume: -
  • MM 200 : 3,93
17:35 04/10/24

L'aliança de Telefónica Tech i Netskope donarà lloc a la implementació de plans comercials dirigits a organitzacions immerses en un procés segur de transformació digital, incloent-hi tant empreses del sector públic com grans i mitjanes corporacions privades.

D'aquesta manera, Telefónica Tech integrarà les solucions de Netskope i les seves capacitats de seguretat a la vora (SSE), al seu servei Security Edge. El servei Security Edge ofereix, des de la xarxa global de centres d'operacions (SOC) de Telefónica Tech, una gestió de seguretat extrem a extrem pels millors experts de seguretat i que tenen les més altes certificacions a les tecnologies Netskope.

La incorporació de Netskope al Servei Security Edge de Telefónica Tech permetrà oferir als clients una oferta més completa per a la seva acceleració segura al núvol i al lloc de treball del futur, amb una gestió del teletreball i accessos als seus recursos al núvol, des de qualsevol dispositiu i lloc i evitant riscos associats a l'ús d'aplicacions de tercers. Així mateix, la combinació dels serveis SDWAN i Security Edge ajudarà els clients de Telefónica Tech a beneficiar-se d'un servei convergent SASE d'una manera més senzilla i ràpida.

"Per Netskope, aquest acord s'emmarca perfectament en l'estratègia de consolidació dels entorns Cloud i la Ciberseguretat que ofereix Telefónica Tech", afirma Francisco Ginel, Global Service Integrators Director per al Sud d'Europa de Netskope. "D'aquesta manera, la visió de SASE de Netskope, que proporciona en una única plataforma un accés global i segur a tot tipus d'entorns IaaS, SaaS i Internet, adquireix un valor extraordinari quan es combina amb l'experiència i les capacitats de gestió i operació d'un soci com Telefónica Tech", conclou.

"Aquesta aliança contribuirà a consolidar Telefónica Tech com un líder clau en solucions i serveis gestionats de SSE als seus mercats. La visió de Netskope de la seguretat en la navegació, el control d'accés a aplicacions sota el model Zero Trust i la protecció del dada proporciona als clients una protecció avançada que s'adapta de manera nativa als nous models digitals de treball i al consum d'aplicacions corporatives en entorns híbrids”, assegura Alberto Sempere, Director de Productes de Ciberseguretat i Tecnologia de Telefónica Tech.

contador