Técnicas Reunidas licita per diversos contractes a Abu Dhabi per un valor de 850 milions

Aquests projectes són d'enginyeria conceptual i avançada

Bolsamanía
Europa Press | 01 set, 2021 17:51 - Actualitzat: 17:56
ep instalaciones de tecnicas reunidas 20210901122403
TÉCNICAS REUNIDAS

Técnicas Reunidas ha arribat a un acord amb la Companyia Nacional de Petroli d'Abu Dhabi (ADNOC) per poder escollir nous contractes al país àrab per un import total proper als 1.000 milions de dòlars, que ronden als 850 milions d'euros, durant els propers cinc anys i amb opció de pròrroga per dos anys més.

L'empresa espanyola ha estat escollida per ADNOC per poder participar en un procés de selecció juntament amb altres empreses internacionals com AMEC International (Grup Wood), Fluor, McDermott, Mott MacDonald, SNC-Lavalin (Grup Kentech), Technip Energies i Worley.

Aquests contractes es refereixen al desenvolupament dels serveis d'enginyeria conceptual i enginyeria avançada necessaris per a la realització de diversos projectes que la companyia àrab, una de les més grans del món dins del seu sector, considera que són essencials al llarg de la seva cadena de valor per aconseguir el compliment de la seva estratègia 2030.

ADNOC ja ha establert un calendari d'execució dels treballs, els costos competitius, el plantejament de contractes a llarg termini i l'aplicació d'un procés de gestió que proporcioni una alta visibilitat del rendiment de contractista.

Técnica Reunidas formarà part en aquests plans a través de la col·laboració mitjançant aliança d'empreses amb el seu soci local, la National Petroleum Construction Company (NPCC), segons ha informat en un comunicat.

"Estem molt contents de comprometre'ns amb els vuit principals contractistes que han estat seleccionats per proporcionar experiència en enginyeria de primera classe als nostres projectes estratègics en tota la nostra cadena de valor", ha assenyalat el director executiu de Persones, Tecnologia i Suport Corporatiu d'ADNOC, Abdelmuneim Seïf Al Kindy.

Per la seva banda, el director comercial de Técnicas Reunidas, Arturo Crossley, ha subratllat que la signatura d'aquest acord "es considera un reconeixement positiu del nivell competitiu de la companyia i de la seva capacitat per establir relacions fiables i duradores amb els principals clients de la regió".

contador