Talgo crea la plataforma Inspire per aliar-se amb empreses emergents amb projectes sostenibles

Buscarà "productes o serveis disruptius" per unir "aquestes idees pioneres amb el sector ferroviari"

Marta Gomez
Bolsamania | 03 jul, 2023 12:39
ep archivo   talgo 20230324092703
TALGO - Archivo

Talgo ha anunciat el llançament d'Inspire, una iniciativa amb què pretén treballar i teixir acords amb empreses emergents que tinguin projectes sostenibles a l'àmbit de la mobilitat. La companyia desenvoluparà projectes de la mà d'empreses emergents de tot el món sota el model de venture client, com ha anunciat en un comunicat.

Talgo
3,530
  • 1,88%0,07
  • Max: 3,53
  • Min: 3,47
  • Volume: -
  • MM 200 : 4,25
17:35 19/09/24

Emilio García, director d'Innovació de Talgo, ha destacat que la companyia buscarà empreses emergents "que hagin desenvolupat solucions amb un impacte positiu que es puguin aplicar en productes i processos dins del sector de la mobilitat". A més, ha assenyalat que Talgo posarà a la seva disposició "tot el nostre expertise i els nostres actius per treballar junts en benefici del transport net i del present i futur de la mobilitat".

Inspire buscarà ser el catalitzador "del talent emprenedor" i trobar la "innovació al sector ferroviari". García ha indicat que l'empresa intentarà "identificar i treballar amb les empreses emergents que han dissenyat productes o serveis disruptius i convertir-nos en el pont que connecti aquestes idees pioneres amb el sector ferroviari". A més, ha recordat que el ferrocarril és un mitjà de transport “més sostenible i menys contaminant que altres alternatives”.

Finalment, Talgo ha destacat que "els seus trens lleugers i la seva constant reinvenció tecnològica" li han servit per guanyar-se "la confiança del principal operador de trens a Europa, la companyia ferroviària federal alemanya Deutsche Bahn". Amb aquesta iniciativa, busca donar "visibilitat al futur de la indústria", així com l'oportunitat "a aquelles companyies amb què comparteix visió i sinèrgies".

contador