Soltec signa un contracte de 234 MW amb Statkraft per a quatre plantes a Cadis

L'execució del projecte està prevista per a aquest any

Bolsamanía
Bolsamania | 29 jun, 2021 11:01
ep junta general de accionistas de soltec
SOLTEC

Soltec ha anunciat la signatura d'un contracte de subministrament de seguidors solars SF7 bifacial amb Statkraft per a la construcció de quatre plantes fotovoltaiques a la província de Cadis, Espanya, que sumaran una potència instal·lada de 234 MW.

SOLTEC POWR BR-UNTY
1,980
  • 1,23%0,02
  • Max: 2,00
  • Min: 1,95
  • Volume: -
  • MM 200 : 2,49
17:35 19/09/24

Tres de les quatre plantes estaran instal·lades a San José del Valle -Arenosas, el Yarte, la Guita- i una quarta a Malabrigo, a Jerez de la Frontera. L'execució del projecte està prevista per a aquest any.

Soltec subministrarà seguidors SF7 bifacials, que gràcies a la seva tecnologia aconsegueixen adaptar-se millor al terreny, i amb major producció d'energia gràcies a sistema de TeamTrack validat per TÜV Reihnland.

Les quatre plantes suposaran la generació de 500 GWh d'energia neta a l'any i evitaran cada any l'emissió de 120.000 tones de CO2.

Addicionalment, amb aquests projectes Statkraft preveu crear més de 500 llocs de treball.

"Estem molt satisfets amb la signatura d'aquest nou contracte amb Statkraft. Aquesta fita reflecteix el compromís de Soltec amb el mercat espanyol, que és on va néixer la companyia, i naturalment, amb la transició energètica i l'objectiu d'assolir zero emissions de carboni per al 2050. Per Soltec, el desenvolupament econòmic i social de les comunitats locals en què es localitza el projecte és una prioritat i estem encantats de col·laborar econòmicament i socialment amb la regió i les seves comunitats", ha declarat Raúl Morales, conseller delegat de Soltec Power Holdings.

Amb aquest acord, Soltec reforça el seu backlog operatiu. D'acord amb les dades de tancament del primer trimestre del l'any, Soltec Industrial comptava amb un backlog de 306 milions d'euros i un pipeline valorat en 2.667 milions d'euros.

contador