Sniace tornarà a cotitzar a borsa aquest dimarts després de rebre l’autorització de la CNMV

Una vegada aixecat el concurs de creditors

Bolsamanía
Bolsamania | 21 mar, 2016 15:33 - Actualitzat: 18:32
CNMV 630px

Sniace ha rebut autorització per part de la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) per reprendre la cotització a borsa, suspesa des del setembre de 2013 a causa de la sol·licitud voluntària de concurs de creditors per part de la companyia.

«Una vegada aixecat el concurs de creditors, la companyia fa així el primer pas en la normalització progressiva i la tornada a l'activitat amb el retorn al mercat borsari. L'empresa supera així un llarg procés que ha de concloure amb la implantació efectiva del pla de viabilitat, ja aprovat pels creditors, que preveu una reestructuració operativa i laboral», assenyala la companyia en una nota de premsa.

Després de l'autorització de la CNMV, la companyia incorpora les seves accions de nou a negociació i cotització en el sistema d'interconnexió borsària demà dimarts, 22 de març. Sniace és productor de cel·lulosa per a aplicacions tèxtils i de fibra viscosa, a partir de matèria primera d'origen renovable.

Segons el president del Consell d'Administració de Sniace, Blas Mezquita, «la tornada de la companyia al mercat borsari suposa la primera fita amb vista a la recapitalització i el retorn a la producció en els propers mesos».

contador