SIX s'alia amb CryptoCompare per oferir dades de criptomonedes

L'associació li permetrà cobrir el 85% de les activitats del mercat de criptos a tot el món

Bolsamanía
Bolsamania | 06 oct, 2022 09:11
six group devoile une offre sur la bourse de madrid

SIX, un dels principals proveïdors d'informació financera d'Europa, ha anunciat aquest dijous que les dades de criptomonedes de CryptoCompare estan disponibles des d'avui per a la base dels clients. Com a resultat de l'associació, SIX ara pot cobrir més del 85% de totes les activitats del mercat de criptomonedes a tot el món, ha informat en un comunicat.

CryptoCompare és un proveïdor de dades de mercat d'actius digitals que afegeix referències de més de 300 centres de negociació a tot el món. L'empresa compta amb una cobertura de dades de referència i de preus per a parells comercials basats en criptomonedes i el diner fiat.

A través d'aquesta associació, SIX proporciona dades de preus històrics i en temps real, dades de llibres d'ordres i derivats basats en la metodologia de preus agregats patentada de CryptoCompare. Aquesta es basa en un càlcul mitjà ponderat de volum de 24 hores, un factor de penalització de temps i una metodologia de valors atípics.

SIX ha subratllat que "avalua i atén contínuament" les necessitats del mercat en relació amb els actius digitals per proporcionar als participants del mercat dades d'alta qualitat, estandarditzades per SIX, de l'oferta de dades de l'empresa. Per això, va decidir associar-se amb CryptoCompare a causa de l'"àmplia cobertura dels mercats de criptomonedes de l'empresa i la facilitat d'integració a través d'una única font d'API", cosa que permet a SIX proporcionar dades d'actius digitals als seus clients per mitjà dels mateixos canals de lliurament que les principals dades de referència, preus, operacions de societats, així com dades reglamentàries, fiscals i d'ESG.

"A través d'aquesta col·laboració amb CryptoCompare, estem ajudant els nostres clients a navegar pels mercats d'actius digitals. Els nostres clients podran accedir a la informació que necessiten per aprofitar les oportunitats i gestionar els riscos als mercats de criptomonedes, així com complir amb les regulacions emergents, a través d'un soci de dades fiable i de confiança”, ha declarat Berta Ares Lomban, Head Digital Assets Financial Information a SIX.

contador