Siemens Gamesa presenta la primera pala reciclable del món

Llista per al seu ús comercial en terra ferma

Bolsamanía
Bolsamania | 07 set, 2021 13:47
siemensgamesa palas recicables

Siemens Gamesa ha presentat RecyclableBlade, la primera pala d'aerogenerador del món que es pot reciclar al final de la seva vida útil.

Siemens Gamesa
18,050
  • 0,00%0,00
  • Max: 18,07
  • Min: 18,05
  • Volume: -
  • MM 200 : 17,45
17:35 07/02/23

La companyia ha subratllat que es tracta d'un avanç "crucial" en la seva ambició de comptar amb un aerogenerador totalment reciclable el 2040.

Siemens Gamesa ha fabricat ja sis pales reciclables, a la planta d'Aalborg (Dinamarca). Així mateix, l'empresa ha arribat a acords amb tres dels seus principals clients: Siemens Gamesa col·labora amb RWE per instal·lar i provar per primera vegada a Alemanya aquestes pales al parc eòlic en terra ferma de Kaskasi; amb EDF Renewables, amb la intenció de desplegar conjuntament la tecnologia RecyclableBlade en un futur projecte en terra ferma; i amb WPD, per instal·lar sets de RecyclableBlade en una de les seves futures plantes eòliques marines.

"Hem de fer front al canvi climàtic de forma integral. Amb aquesta nova tecnologia, hem aconseguit una fita important per a una societat que posa al centre la cura de l'entorn. La RecyclableBlade és un altre exemple tangible de com Siemens Gamesa lidera el desenvolupament tecnològic i l'economia circular a la indústria eòlica", ha declarat Andreas Nauen, conseller delegat de Siemens Gamesa.

contador