Sareb ven el seu 40% en Parque Corredor a la ‘joint venture' de Redevco i Ares per 80 milions

El comprador es fa amb el 70% de l'actiu en mans de diversos propietaris per gairebé 140 milions

  • Sareb culmina una operació de "gran complexitat"
Bolsamanía
Europa Press | 02 feb, 2018 14:07 - Actualitzat: 14:07
ep presidente sareb jaime echegoyen desayunos europa press

La Societat de Gestió d'Actius Procedents de la Reestructuració Bancària (Sareb) ha venut a Redevco Iberian Ventures, a la ‘joint venture' formada per Ares Management i Redevco, la seva participació del 40% al centre comercial Parque Corredor situat a Torrejón de Ardoz (Madrid) per un import d'uns 80 milions d'euros.

La venda s'inscriu en una operació per la qual la ‘joint venture' ha comprat a diversos propietaris el 70% de la superfície bruta llogable (SBA) del complex per un valor proper als 140 milions d'euros, segons ha informat aquest divendres la Sareb.

El complex alberga més de 180 botigues als seus 123.000 metres quadrats de superfície comercial. Per aquestes instal·lacions passen cada any més de 10,5 milions de persones, atretes per una oferta comercial que inclou un supermercat, nombrosos locals de moda i opcions de restauració i oci.

Sareb culmina d'aquesta manera una operació de "gran complexitat"

Amb la venda de la seva participació, Sareb culmina una operació de "gran complexitat", a causa de la fragmentació de la propietat del centre. Un moviment en el qual Sareb ha estat assessorada en aquesta operació pel despatx d'advocats Clifford Chance i per Knight Frank, com a assessor immobiliari.

contador