Santander crea hubs tecnològics a Màlaga i Varsòvia per accelerar-ne la transformació

Concentraran al voltant de 1.400 professionals que donaran suport de tecnologia a diferents àrees

Bolsamanía
Bolsamania | 12 des, 2022 15:14
ep archivo   logo de banco santander 20221116123903
BANCO SANTANDER - Archivo

Banco Santander ha creat dos centres tecnològics a Màlaga (Espanya) i Varsòvia (Polònia) que contribuiran a la transformació digital i comercial del banc. Aquests centres concentraran al voltant de 1.400 professionals que donaran suport de tecnologia a diferents àrees de negoci del grup.

Banco Santander
4,480
  • 1,20%0,05
  • Max: 4,52
  • Min: 4,42
  • Volume: -
  • MM 200 : 4,25
17:35 04/10/24

Els dos centres ja estan operatius i han començat a incorporar diferents perfils de tecnologia que inicialment donaran suport a les funcions de negoci de Santander Corporate & Investment Banking (SCIB).

La creació d'aquests hubs contribuirà a reforçar la connectivitat entre els mercats de Santander sota el model operatiu d'One Europe. Màlaga i Varsòvia són dues de les ciutats europees que més han apostat per incorporar al teixit industrial noves companyies tecnològiques alhora que ofereixen una gran qualitat de vida. Al costat d'aquests dos centres, el grup compta amb altres de similars a Bilbao i València (que donen servei a Openbank), Valladolid (Santander Consumer Finance), Solars, Cantàbria, així com als serveis centrals en aquells països on el grup és present.

"La tecnologia és avui una palanca estratègica per al negoci i, de manera particular, al sector bancari, on la digitalització dels nostres productes i serveis ja representa una part important de la nostra activitat habitual i la tendència és creixent. Som conscients de l'oportunitat que aquest canvi del rol de la tecnologia suposa per al creixement del negoci", afirma Dirk Mrazluf, responsable global de Tecnologia i Operacions (T&O) de Santander.

"Els nostres nous equips a Màlaga i Varsòvia formaran part d'un dels majors projectes de transformació al sector financer del món. Un projecte en constant creixement gràcies a un equip impulsat per la tecnologia, de ment oberta i diversa, amb un fort propòsit al darrere i que treballa en un entorn que seguirà evolucionant en el futur. Estem entusiasmats de continuar creixent gràcies al gran talent dels nostres professionals, altament qualificats i competents. La nostra ambició és convertir-nos en el principal ocupador de professionals tecnològics al sector i això es tradueix en com volem atraure els millors professionals i ajudar-los a créixer i desenvolupar-se amb nosaltres”, assegura Alexandra Brandao, responsable global de Recursos Humans de Santander.

contador