Santander CIB entra al capital de Komgo per digitalitzar el negoci de trade finance

Passa a ser accionista a través d'una participació estratègica a la capital

Bolsamanía
Bolsamania | 21 jun, 2023 14:56
ep archivo   logo de banco santander 20230607173903
BANCO SANTANDER - Archivo

Santander Corporate & Investment Banking (Santander CIB) i Komgo s'uneixen per accelerar la transformació digital de diversos productes de trade & working capital. Amb aquest acord, Santander CIB passa a ser accionista de Komgo a través d'una participació estratègica a la capital.

Banco Santander
4,586
  • -0,32%-0,01
  • Max: 4,62
  • Min: 4,58
  • Volume: -
  • MM 200 : 4,22
10:20 20/09/24

Ambdues companyies esperen aconseguir sinergies mitjançant la combinació de la tecnologia d'avantguarda de Komgo i l'àmplia base de clients corporatius de Santander CIB a nivell global, a més del lideratge consolidat en trade finance.

D'aquesta manera, Komgo enfortirà encara més el seu lideratge, en expandir la proposta de trade finance, després de l'adquisició de Global Trade Corporation (GTC) l'any passat. Santander CIB aportarà experiència i solucions a mida de trade & working capital per a la cartera de clients de Komgo a Europa i Amèrica, alhora que es beneficiarà de la tecnologia de Komgo per optimitzar les interaccions entre clients i bancs, així com la implementació de solucions innovadores en trade finance i matèries primeres.

"Volem ajudar els nostres clients a simplificar i digitalitzar els seus processos de trade finance. L'acord amb Komgo permetrà automatitzar les comunicacions, optimitzar els processos d'extrem a extrem, reduir el risc operatiu i oferir la millor experiència al client. A més, ens permetrà innovar i trobar interessants sinergies en el nostre negoci de trade finance”, ha assenyalat Mencia Bobo, responsable global de Trade & Working Capital Solutions de Santander CIB.

"Komgo és la xarxa de trade finance preferida pels bancs més grans de la indústria i ofereix la millor experiència als usuaris corporatius en la gestió del seu flux de treball. Com a institució financera líder i un dels bancs més grans del món, la inversió de Santander CIB a Komgo afegeix una altra capa de confiança a la nostra xarxa. Estem realment orgullosos de donar suport a la transformació dels seus clients", ha comentat Souleïma Baddi, CEO de Komgo.

contador