Ryanair incrementarà la mida permesa de l'equipatge i baixa la taxa de facturació

L'objectiu és evitar retards en vols

  • El pes de l'equipatge facturat permès augmentarà de 15 kg a 20 kg per a totes les maletes
  • La tarifa base per facturar aquesta maleta de 20 kg es reduirà de 35€ a 25€
Bolsamanía
Bolsamania | 06 set, 2017 12:18
ep avionesryanair 20170303115502
RYANAIR

Ryanair ha anunciat una reducció en les taxes de facturació d'equipatge, així com un increment en la mida permesa per a les maletes facturades, com a part del seu programa "Sempre Millorant". D'aquesta manera, l'aerolínia busca animar els seus clients a facturar el seu equipatge i reduir el nombre de passatgers amb dues maletes o paquets a les portes d'embarcament.

En ser massa els clients que transporten els dos paquets permesos com a equipatge de mà lliure de càrrec, i amb una ocupació molt alta (97% durant el mes d'agost), no hi ha prou lloc als compartiments de cabina per a tantes maletes, cosa que està generant molts retards en embarcaments i vols.

Per animar els clients a facturar algunes maletes i reduir la quantitat d'equipatge a bord, Ryanair aplicarà els següents canvis en la seva política d'equipatges, que es faran efectius a partir de l'1 de novembre:

-El pes de l'equipatge facturat permès augmentarà de 15 quilos a 20 quilos per a totes les maletes.

-La tarifa base per facturar aquesta maleta de 20 quilos es reduirà de 35 euros a 25 euros.

-Només els clients amb 'Embarcament Prioritari' (incloent-hi Plus, Flexi Plus & Family Plus) podran pujar dos paquets a l'avió.

-Tots els altres clients (sense Embarcament Prioritari) podran pujar una sola maleta petita a l'avió, mentre que el paquet més voluminós haurà de baixar a bodega, lliure de càrrecs, a la porta d'embarcament.

Kenny Jacobs, de Ryanair, ha declarat: "Aquests canvis en la política d'equipatges li suposaran a Ryanair una despesa de 50 milions d'euros anuals en termes de reducció de les tarifes de facturació d'equipatge. No obstant això, creiem que oferir la possibilitat de facturar equipatge més gran animarà a més clients a pensar en facturar la seva maleta. Així, es reduirà l'alta quantitat de clients amb dos paquets a les portes d'embarcament, cosa que causa retards en els vols a causa de l'elevat nombre de maletes que es baixen a bodega, tant a la porta d'embarcament com a la pròpia cabina".

A més, esperen que, disminuint a un la quantitat de paquets permesos a bord per a tots els clients sense embarcament prioritari -la seva maleta gran haurà de baixar a bodega lliure de càrrec a la porta d'embarcament-, es podrà accelerar el procés d'embarcament dels vols i eliminar els retards, causats per no haver-hi suficient espai en els compartiments superiors, que no poden acomodar més de 360 ​​paquets de mà en aquells vols que tenen una alta ocupació (2 maletes x 182 passatgers).

La reducció de les tarifes de facturació i l'increment de la mida permesa de les maletes es faran efectives a partir de l'1 de novembre, i "esperem que els nostres clients gaudeixin de l'estalvi que suposa la nova política d'equipatges simplificada", apunta Jacobs.

contador