Reig Jofre reforça la seva expansió amb l'obertura d'una filial a la República Txeca

La companyia aportarà productes a l'àrea de la salut osteoarticular i dermatologia

Bolsamanía
Bolsamania | 10 set, 2024 11:59 - Actualitzat: 11:59
reigjofregrandecb1

Reig Jofre continua la seva estratègia de creixement internacional amb l'obertura d'una nova filial a la República Txeca, on ja opera mitjançant acords de distribució. Des d'aquesta filial, la companyia aportarà productes a l'àrea de la salut osteoarticular i dermatologia, a través de la seva unitat de Specialty Pharmacare.

Tab. Reig Jofre
2,730
  • 1,11%0,03
  • Max: 2,80
  • Min: 2,71
  • Volume: -
  • MM 200 : 2,59
17:35 19/09/24

La nova filial comptarà amb un equip comercial especialitzat al mercat farmacèutic i amb la col·laboració d'un soci local (Leram Pharma).

En una segona etapa, hi incorporarà gradualment la línia de productes de la unitat de Consumer Healthcare, que inclou les gammes de control de pes, energia, estrès i son, i bellesa. Al futur, es contemplarà la incorporació de la resta de productes de la companyia com són els injectables hospitalaris de la unitat de Pharmaceutical Technologies, després de completar els processos de registre pertinents al mercat txec.

El 2023, el mercat txec de prescripció al segment musculoesquelètic va assolir els 175 milions d'euros, mentre que el de dermatologia va arribar als 77 milions d'euros, ambdós amb creixements de doble dígit.

Amb la incorporació dels seus productes innovadors, la companyia aspira a impulsar encara més el creixement d'aquests sectors, aportant un valor diferenciat que millori la qualitat de vida dels pacients i en reforci el lideratge en aquestes àrees terapèutiques.

L'expansió de Reig Jofre se centra en la internacionalització com a motor de creixement, recolzada tant en la creació de filials en mercats estratègics d'Europa com en la formalització d'acords de distribució a països clau.

Després de l'obertura de la seva filial a Polònia el 2021, que va marcar un important avenç a Europa de l'Est, la companyia estén el seu model de negoci a la República Txeca, amb les primeres vendes previstes per aquest segon semestre del 2024, consolidant la seva presència en mercats estratègics per a la companyia i consolidant el pla de creixement global.

contador