RBC retalla el preu objectiu d'Apple després de la seva advertència de beneficis

El rebaixa fins als 185 dòlars des dels 220 dòlars previs

Nieves Amigo
Bolsamania | 03 gen, 2019 13:06 - Actualitzat: 13:06
cbapple5 short1

APPLE

227,790

02:00 28/09/24
0,12%
0,27

Els experts d’RBC han retallat el preu objectiu d'Apple fins als 185 dòlars des dels 220 dòlars previs després que la tecnològica anunciés aquest dimecres una advertència de beneficis a causa, principalment, de la debilitat econòmica a la Xina.

El nou preu objectiu encara atorga un potencial a Apple proper al 18% des dels preus actuals de cotització (157 dòlars), tot i que previsiblement aquest serà superior atès que s'espera que la companyia caigui amb força aquest dijous per l’anunci realitzat després del tancament de la passada sessió. Les accions d'Apple s'està negociant al voltant de 146 dòlars al mercat 'after hours'.

"Creiem que el preu actual de les accions d'Apple suposa un punt d'entrada atractiu per als inversors. Considerem que els catalitzadors segueixen sent múltiples actualment: fort creixement del segment serveis; assignació de capital; robustesa de productes; possible millora dels productes", expliquen els experts d’RBC. "Pensem que la realitat fonamental segueix sent que la valoració d'Apple està materialment per sota del que anticipem que serà el seu potencial d'ingressos i beneficis a llarg termini", afegeixen aquests analistes.

Apple va llançar una advertència de beneficis al tancament d'aquest dimecres a causa de la "desacceleració" econòmica a la Xina. El fabricant de l'iPhone ha reduït la seva previsió trimestral d'ingressos, establerta en les seves estimacions en un rang comprès entre 89.000 i 93.000 milions de dòlars, fins als 84.000 milions de dòlars.

En una carta dirigida als inversors i publicada per la Comissió de Valors (SEC), Tim Cook, conseller delegat d'Apple, ha comentat que les tensions comercials entre el gegant asiàtic i els Estats Units estan afectant l'economia més del que s'esperava: "Encara que anticipàvem alguns problemes en mercats emergents clau, no havíem previst la magnitud de la desacceleració econòmica, particularment a la Xina".

Els experts d’RBC mantenen sense canvis el seu consell sobre Apple a sobreponderar. "Creiem que el que veritablement el diferencia de la resta és el seu ecosistema informàtic únic, iOS, que ofereix als usuaris una solució integrada, estable i sense fissures", afegeixen des de la companyia.

contador