Quid Pro Quo Alquiler Seguro surt aquest dimarts a cotitzar al MaB

Valorada en 9 milions d'euros i amb una cartera de 37 habitatges

Bolsamanía
Europa Press | 10 jul, 2018 11:25
mab mercado alternativo bursatil

Quid Pro Quo Alquiler Seguro, la SOCIMI de pisos de lloguer d’Alquiler Seguro, surt aquest dimarts a cotitzar al Mercat Alternatiu Borsari (MaB) a un preu d'1 euro per acció que suposa valorar la companyia en 9 milions d'euros.

La SOCIMI s'estrena al parquet amb una cartera de 37 habitatges de lloguer, de les quals 34 estan repartides per Madrid, una altra es troba a Torrejón de Ardoz, una més, a Alcorcón i una altra, a Barcelona.

QPQ és una filial patrimonialista del grup Enacom, grup d'empreses titular d’Alquiler Seguro i altres empreses dedicades a diferents serveis i negocis del sector immobiliari.

La SOCIMI debuta al MaB mentre aborda una estratègia inversora enfocada a l'adquisició de nous actius durant els propers anys, per tal de "seguir creixent de forma planificada".

El seu objectiu és comprar habitatges a "les principals capitals de província i les seves àrees metropolitanes", en funció de la demanda de pisos de lloguer.

A més, els pisos han d'estar llogats a inquilins que hagin estat seleccionats per Alquiler Seguro, que gestionarà els arrendaments de la SOCIMI, segons detalla al fullet explicatiu de la seva sortida al MaB.

QPQ Alquiler Seguro SOCIMI finançarà aquestes adquisicions mitjançant endeutament i "potencials" ampliacions de capital en funció de les seves necessitats d'inversió.

En aquest sentit, la companyia s'ha fixat un endeutament màxim equivalent al 50% del valor total dels seus actius.

contador