Prosegur Cash estudia vendre el seu negoci a França a Loomis

L'operació només comprèn la venda del negoci de Cash

Bolsamanía
Europa Press | 04 abr, 2019 11:21 - Actualitzat: 11:21
ep prosegur cash
EUROPA PRESS

Prosegur Cash

0,563

13:29 20/09/24
0,54%
0,00

Prosegur Cash ha entrat en negociacions amb Loomis AB per a la compravenda del negoci de Prosegur Cash a França.

Fonts de Prosegur han indicat a Europa Press que l'operació només comprèn la venda del negoci de Cash, ja que la companyia seguirà tenint presència a França a través del seu negoci de Seguretat.

En virtut de les negociacions que s'estan desenvolupant, Loomis ha atorgat una opció de venda a Prosegur Global Cit Row, filial de Prosegur Cash, per a la venda del 100% del capital de Prosegur Cash Holding France a Loomis, que es materialitzaria un cop realitzat el corresponent procés de consulta als representants dels treballadors.

El tancament d'aquesta operació està previst per al tercer trimestre d'aquest any i està subjecte, en particular, a la seva aprovació per les autoritats franceses competents en matèria d'inversió estrangera.

El preu final d'aquesta transacció serà determinat i pagat al tancament del negoci, ha indicat Prosegur Cash en un fet rellevant enviat a la CNMV.

La xifra de negoci de Prosegur Cash a França va ascendir a prop de 38,5 milions d'euros el 2018 i la seva plantilla està formada per uns 630 empleats.

contador