PharmaMar rep l'aprovació final de Zepzelca (lurbinectedina) al Perú

Tractament de pacients adults amb càncer de pulmó de cèl·lula petita (CPCP) metastàtic

Bolsamanía
Bolsamania | 07 nov, 2023 10:14
ep archivo   recurso de pharmamar
PHARMAMAR - Archivo

Adium Pharma, soci de PharmaMar, ha rebut l'aprovació definitiva de comercialització de Zepzelca (lurbinectedina) per part del Ministeri de Salut del Perú per al tractament de pacients adults amb càncer de pulmó de cèl·lula petita (CPCP) metastàtic, amb progressió de la malaltia durant o després de la quimioteràpia basada en platí.

PharmaMar
47,520
  • 4,99%2,26
  • Max: 47,94
  • Min: 45,62
  • Volume: -
  • MM 200 : 35,53
17:35 19/09/24

Amb aquesta aprovació, lurbinectedina està ja autoritzada a 14 països de tot el món.

Segons ha explicat la companyia, l'aprovació de lurbinectedina al Perú es basa principalment en les dades d'un estudi obert, multicèntric i d'un sol braç amb monoteràpia realitzat en 105 pacients adults amb càncer de pulmó microcític metastàtic recurrent (incloent-hi pacients amb malaltia sensible a platí i resistent a platí), cosa que va servir també de base a l'Administració d'Aliments i Medicaments (FDA, per les sigles en anglès) per concedir l'aprovació accelerada de lurbinectedina.

Cal recordar que va ser el març del 2021 quan PharmaMar i Adium Pharma van signar un acord de llicència per a lurbinectedina a Llatinoamèrica.

L'aprovació de lurbinectedina al Perú ha estat precedida per l'autorització de comercialització concedida a Mèxic i a l'Equador.

contador