Oracle obre la primera regió cloud a Espanya

La companyia ha publicat aquest dimarts els resultats del primer trimestre fiscal

Bolsamanía
Bolsamania | 13 set, 2022 12:35

Oracle ha anunciat aquest dimarts l'obertura de la primera regió d'Oracle Cloud Infrastructure (OCI) a Espanya “per satisfer el ràpid creixement de la demanda de serveis empresarials cloud al país”, segons ha informat en un comunicat.

ORACLE
-
  • --
  • Max: -
  • Min: -
  • Volume: -
  • MM 200 : 124,27
-

La nova regió a Madrid donarà als clients i partners del sector públic i privat d'Oracle amb seu a Espanya accés a una gamma de serveis al núvol per "modernitzar les aplicacions, innovar amb dades i analítica, i tancar completament els centres de dades" on-premisses", ha indicat l'empresa.

"Les organitzacions locals i les institucions públiques estan fent passos ferms per establir Espanya com un país centrat en la innovació impulsat per la tecnologia", ha afirmat Albert Triola, director general d'Oracle Espanya. "Amb l'obertura de la regió Oracle Cloud Madrid, estem potenciant el nostre compromís per ajudar els nostres clients a aprofitar les millors tecnologies al núvol alhora que permet els més alts estàndards de seguretat, disponibilitat i rendiment", ha afegit.

La nova regió de Madrid és la 40a regió cloud d'Oracle a tot el món i oferirà més de 100 serveis d'OCI, incloent-hi les capacitats de bases de dades convergents d'Oracle MySQL Heatwave i Oracle Autonomous Database.

RESULTATS

Oracle també ha comunicat aquest dimarts els seus resultats del primer trimestre fiscal de l'exercici 2023. Els ingressos trimestrals totals van augmentar un 18% interanual, fins als 11.400 milions de dòlars. Els ingressos per serveis al núvol i suport de llicències van augmentar un 14%, fins als 8.400 milions de dòlars. Els ingressos per llicències al núvol i a les instal·lacions van créixer un 11%, fins a assolir els 900 milions de dòlars. El primer trimestre de l'exercici 2023, Cerner va aportar 1.400 milions de dòlars als ingressos totals.

El benefici net GAAP va ser de 1.500 milions de dòlars, i el benefici net no-GAAP va ser de 2.800 milions de dòlars. El benefici per acció GAAP del primer trimestre va ser de 0,56 dòlars, mentre que el benefici per acció no GAAP es va situar als 1,03 dòlars.

contador