OHLA s'adjudica un nou projecte a Xile per més de 20 milions d'euros

Es tracta d'actuacions de millora de la infraestructura per a la Policia d'Investigacions de Xile (PDI)

Claudia Alonso
Bolsamania | 24 gen, 2024 13:16
ep proyecto de ohla en chile
OHLA

OHLA s'ha adjudicat a Xile actuacions de millora de la Prefectura Nacional d'Intel·ligència Policial per a la Policia d'Investigacions de Xile (PDI) a Nuñoa. Es tracta d'un contracte per al Ministeri d'Obres Públiques amb un pressupost d'adjudicació de més de 20 milions d'euros.

OHLA
0,282
  • -6,00%-0,02
  • Max: 0,31
  • Min: 0,28
  • Volume: -
  • MM 200 : 0,37
17:35 20/09/24

S'edificarà un nou volum de 9.200 m2 de superfície construïda sobre una parcel·la de 8.100 m2, que comptarà amb 2 nivells subterranis i 4 nivells sobre rasant, que integraran oficines, sales de treball i reunions, sales multiusos, torns, armers, arxiu, cellers i camerinos entre d'altres.

L'estructura serà de formigó armat en marcs rígids sismorresistents, façanes de vidre protegides i accessos d'alta seguretat. El projecte considera també la millora i la remodelació dels 3.582 m2 d'oficines que actualment ocupa la Policia d'Investigacions de Xile (PDI).

A finals del 2021 s'inaugurava el nou Laboratori de Criminalística Central de Xile (Lacrim), el centre d'anàlisi forense més modern de Sud-amèrica, construït per OHLA. El complex acull les activitats de recerca forense de la Policia d'Investigacions de Xile (PDI) i permetrà que les 17 especialitats i més de 190 serveis pericials del Lacrim es duguin a terme amb els estàndards de qualitat més exigents.

ALTRES PROJECTES AL PAÍS

Al llarg del 2023, la companyia ha anunciat l'adjudicació de diferents projectes a Xile. Entre ells hi ha la construcció de la tercera etapa del Pont Bicentenari, la participació en un contracte per a Minera Spence a la Regió d'Antofagasta, companyia minera de referència a nivell mundial, noves obres per a Codelco i la construcció de l'Institut Nacional del Càncer a Santiago.

contador