OHLA modernitzarà una estació de tren a República Txeca per més de 140 milions

El projecte serà cofinançat per la Unió Europea a través del Mecanisme Connectar Europa (MCE)

María Campillo
Bolsamania | 19 set, 2023 13:10
ohla estacion tren republica checa
OHLA

OHLA, a través de la seva filial al país OHLA ZS, ha comunicat la seva participació al contracte de modernització de l'estació de tren de Havířov a República Txeca per un import de més de 140 milions d'euros.

OHLA
0,300
  • -0,53%0,00
  • Max: 0,31
  • Min: 0,30
  • Volume: -
  • MM 200 : 0,37
17:35 19/09/24

Aquesta iniciativa és un projecte clau a la regió, ja que permetrà una millora significativa del transport públic en aquesta zona. Un cop s'hagi emprès aquest contracte els trens podran circular des d'Ostrava fins a la parada Havířov střed.

"Dins de l'abast d'aquest projecte s'abordaran solucions per augmentar la seguretat del trànsit i garantir un trànsit fluid. Per això es durà a terme la reconstrucció integral de la plataforma, estructures, línia fèrria i sistemes ferroviaris", segons ha explicat la companyia.

El contracte també inclou una renovació completa de la línia de tracció, que permetrà el possible canvi del subministrament elèctric de corrent continu a tensió alterna. Això conduirà a una operació ferroviària més eficient i respectuosa amb el medi ambient.

El projecte Optimització del tram de via Havířov (inclòs) serà cofinançat per la Unió Europea a través del Mecanisme Connectar Europa (MCE).

OHLA ZS és referent en la realització d'obres ferroviàries a la República Txeca. Actualment la companyia participa en projectes com la primera fase de la nova línia D del Metro de Praga, el pressupost del qual en conjunt supera els 570 milions d'euros; el projecte d'electrificació del tram ferroviari entre les localitats de Strelice i Zastávka, valorat en 120 milions d'euros.

Així mateix, l'empresa ha indicat que avança en la reconstrucció de l'estació de ferrocarril de Vsetín i en la de la doble línia del tram Adamov-Blansko.

contador