Nou recolzament a BBVA: Deutsche li apuja el preu i li veu un futur "favorable"

Aquest dimecres va ser JP Morgan que en va elevar el preu després dels resultats

Virginia Mora
Bolsamania | 02 nov, 2023 13:08
ep archivo   el presidente de bbva carlos torres vila en una imagen de archivo
H.Bilbao - Europa Press - Archivo

BBVA ha rebut un nou recolzament després dels resultats. Els comptes presentats per l'entitat han agradat als analistes, que n'han millorat les valoracions després de conèixer-los. Si aquest dimecres eren els de JP Morgan els que n'elevaven el preu objectiu que atorguen als títols, aquest dijous ha arribat el torn de Deutsche Bank.

BBVA
9,552
  • 2,34%0,22
  • Max: 9,67
  • Min: 9,34
  • Volume: -
  • MM 200 : 9,39
17:35 04/10/24

Els experts de l'entitat alemanya han elevat un 10,2% el preu objectiu de BBVA en passar dels 9,85 euros als 10,85 euros, i mantenen el consell de comprar. I ho han fet perquè malgrat veure-hi "una o dues nuvolades", creuen que les perspectives "continuen sent favorables".

"Les xifres del tercer trimestre de BBVA van ser lleugerament millors del previst, però, després de molts trimestres de resultats irreprotxables, els primers signes de preocupació van arribar de les provisions als mercats emergents", comenten els analistes de Deutsche.

Tot i això, opinen també que els "forts ingressos" tant a Espanya com a Mèxic "haurien de continuar sent un suport i, en general, prou ampli com per compensar certa normalització addicional en les provisions i l'augment dels costos, permetent que es mantingui una forta rendibilitat de cara al futur”. Per això n'han millorat el preu objectiu.

Per part seva, els estrategs de Barclays han ajustat les seves estimacions sobre BBVA després dels resultats "per reflectir les tendències intertrimestrals i les noves previsions per a l'exercici 2023".

"Mantenim el nostre preu objectiu en 10 euros i reiterem el consell de sobreponderar", diuen, ja que creuen que els resultats de final d'any "podrien ser un catalitzador amb les noves previsions per a l'exercici fiscal 24 (que el conseller delegat considera per sobre del consens) i l'anunci de més SBB”.

Per a aquest exercici, els estrategs de Barclays estimen un benefici per acció d'1,34 euros, enfront dels 1,29 euros anteriors. Per al 2024 també han elevat la seva previsió fins als 1,39 euros per títol, enfront dels 1,31 anteriors.

PUJADA DE JP MORGAN

Aquest dimecres era JP Morgan qu millorava el preu de BBVA. En concret, els analistes del banc nord-americà el van elevar des dels 8,90 euros fins als 9,30 euros, mantenint el seu consell de neutral, i també van actualitzar el seu pronòstic de benefici per acció, de manera que ara estimen que per a l'exercici actual serà d'1,30 euros (+8,4%) i per al proper any, d'1,31 euros (+5,0%).

contador