Naturgy, primera empresa de l'IBEX en obtenir la certificació Great Place to Work

S'ha obtingut a partir de la valoració realitzada per la seva plantilla

Claudia Alonso
Bolsamania | 08 abr, 2024 13:12
ep archivo   edificio de naturgy 20240128121503
NATURGY - Archivo

Naturgy s'ha convertit en la primera empresa de l'IBEX 35 en obtenir la certificació com a Gran Lloc per Treballar que atorga la consultora internacional Great Place to Work. "Aquest reconeixement distingeix el grup energètic com una organització amb una cultura d'alta confiança, capaç d'atreure i retenir talent per afrontar els reptes que té al davant", ha subratllat l'empresa.

Naturgy
22,260
  • -0,80%-0,18
  • Max: 22,58
  • Min: 22,08
  • Volume: -
  • MM 200 : 22,61
17:35 19/09/24

"La certificació de Naturgy com a Bon Lloc per Treballar s'ha obtingut a partir de la valoració realitzada per la seva pròpia plantilla, obtinguda a través d'una enquesta realitzada per Great Place to Work de forma confidencial i voluntària entre centenars de treballadors del grup. Aquesta anàlisi s'ha centrat en diferents valors vinculats amb la credibilitat, respecte, orgull, camaraderia i imparcialitat", ha assenyalat la companyia.

Entre les conclusions, Great Place to Work constata que un 88% dels treballadors de Naturgy afirmen sentir-se ben acollits després de la seva incorporació a la companyia.

"Naturgy ha evolucionat el seu model d'experiència professional gràcies a l'escolta contínua, el mesurament i la involucració de les persones per a la millora d'iniciatives i processos. En aquesta línia, el grup ha dissenyat un model global de feedback i mesurament de la satisfacció i el compromís per avançar amb més assertivitat en la millora i el disseny de noves experiències a la companyia", ha assenyalat l'empresa al seu comunicat.

contador