MásMóvil rebota amb força: Goldman inicia cobertura i recomana 'comprar'

L’entitat nord-americana aposta per la companyia de telecomunicacions espanyola

Sergio García
Bolsamania | 23 gen, 2019 21:19 - Actualitzat: 21:19
ep masmovil 20170913100601
MÁSMÓVIL

MásMóvil

22,500

17:35 03/11/20
0,00%
0,00

MásMóvil s'ha desmarcat aquest dimecres amb pujades del 4,83% al Mercat Continu. La companyia de telecomunicacions rebota amb ganes després d'una recomanació favorable de Goldman Sachs, que ha iniciat així la cobertura del valor aconsellant 'comprar' i precisament en el dia en què Vodafone i Telefónica han anunciat que estrenyen la seva aliança al Regne Unit.

Atenent a l'aspecte tècnic de MásMóvil, aquest dimecres el valor està rebotant després de caure durant la sessió anterior. L'analista de Bolsamanía, J.M. Rodríguez, ja va aconsellar tenir especial cura si el títol perfora els 18 euros.

"No només no els ha perforat sinó que està rebotant amb força", assegura, de manera que "tècnicament dona senyal de compra sempre que no perfori aquests 18 euros". En la seva anàlisi, aquest analista destaca que MásMóvil "està coquetejant perillosament amb la base del triangle".

Pel que fa a Vodafone i Telefónica, totes dues han anunciat avui un pacte no vinculant destinat a reforçar el seu acord per compartir xarxes al Regne Unit amb l'objectiu d'ampliar el termini i incloure 5G en els emplaçaments de xarxa que ambdues comparteixen.

Cal recordar que el passat 11 de gener es va saber que MásMóvil i Movistar estan guanyant clients mentre Vodafone i Orange els segueixen perdent. La Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC) ho va atribuir a la guerra del futbol desfermada entre els principals operadors.

masmovil230119
Gràfic diari de MásMóvil des de finals de 2017.
contador