MásMóvil completa el refinançament d'un crèdit sènior sindicat per 831 milions

Segons l'operadora, aquest refinançament suposa un estalvi anual en despesa financera d'uns 14 milions d'euros

Bolsamanía
Bolsamania | 19 jun, 2018 11:06
meinrad-spenger-ceo-masmovil
MásMóvil

L'operadora MásMóvil ha anunciat aquest dimarts que el refinançament del saldo viu del seu crèdit sènior sindicat, originalment subscrit l'octubre de 2016 i refinançat per primer cop el desembre de 2017, va finalitzar aquest dilluns i va aconseguir el crèdit sènior sindicat un import de 831 milions d'euros després d'aquest segon refinançament.

MásMóvil
22,500
  • 0,00%0,00
  • Max: 22,56
  • Min: 22,50
  • Volume: -
  • MM 200 : 107,61
17:35 03/11/20

Amb aquest nou refinançament, MásMóvil ha precisat que aconsegueix novament millorar la condicions del seu finançament sènior i això millora l'eficiència de la seva estructura de capital.

L'operadora ha especificat que es redueixen els costos de finançament del grup en més de 100 punts bàsics, amb un estalvi anual en despesa financera d'uns 14 milions d'euros, ja que, mitjançant un nou tram de finançament sènior, s'ha cancel·lat el préstec júnior subscrit el 2016 que implicava un cost financer proper al 15% anual.

La companyia també ha dit que s'augmenta l'import de finançament destinat a programes d'inversió en infraestructures de telecomunicacions fixa i mòbil per un import de gairebé 100 milions d'euros.

Així mateix, es flexibilitzen determinades condicions del contracte de finançament, actualment establertes sota el SFA, més enllà, fins i tot, de les aconseguides durant l'anterior procés de refinançament de desembre de 2017.

Finalment, la companyia ha precisat que amb aquest refinançament s'estén "lleugerament" la durada mitjana del deute del grup.

El procés de sindicació general ha resultat en una sobresubscripció dels fons addicionals al voltant del 33%. Aquesta operació de finançament ha estat assegurada i coordinada per Banc Santander, BNP Paribas i Société Générale, després d’haver participat en el sindicat final un total de 21 entitats, 13 d'elles internacionals i 8 nacionals: BBVA, CACIB, Commerzbank, HSBC, ING, La Caixa, Mizuho Bank i Natwest com Mandated Lead Arrangers, Allied Irish Banks, Natixis, Raiffeisen Bank International com Lead Arrangers, Banc de Crèdit Cooperatiu, Bankinter, Barclays, Citi, Liberbank, Sabadell i Unicaja com Arrangers.

contador