Mango arriba al 22@ de Barcelona amb un centre d'innovació digital

L'objectiu de la marca de moda és impulsar el creixement del negoci en línia

Bolsamanía
Bolsamania | 02 abr, 2019 15:13
mango centro innovacion digital 22 barcelona
Mango

Mango acaba d'anunciar el seu desembarcament al districte 22@ de Barcelona amb l'obertura d'un centre d'innovació digital. Les noves oficines, situades al número 119 del carrer Almogàvers, ja han acollit un primer grup de treballadors format per 30 professionals de l'entorn digital, als quals s'aniran sumant nous col·laboradors fins arribar a les 100 persones durant els propers anys.

L'objectiu de la companyia amb la seva arribada a aquest districte, orientat a la innovació tecnològica, és assegurar el creixement del negoci en línia i desenvolupar els projectes d’omnicanalitat previstos per als propers anys. De fet, Mango busca nous talents de l'entorn digital com a experts en màrqueting digital de performance mitjana, product owners, dissenyadors de producte digital i perfils d’advanced analytics, entre d'altres, per assolir aquesta fita.

La multinacional de moda ha explicat que les noves instal·lacions, que compten amb una superfície de 700 m2, tenen un laboratori de research que permet testejar prototips amb clients reals i adaptar el producte digital a les seves necessitats. Segons Elena Carasso, directora dels departaments d'Online i de Client de Mango, "la companyia aspira a ser líder digital del mercat de la moda i motor de canvi en la indústria i, per això, cal incorporar talent en àrees estratègiques".

"Mango està en ple procés de transformació digital i, a través de la implementació d'innovacions tecnològiques, estem millorant els diferents processos", ha dit aquest responsable, que ha assenyalat que "actualment la companyia està explotant i desenvolupant aquesta digitalització tant a través de la innovació en els canals de venda, com de l'ús de la dada massiva o el núvol, cosa que permet aportar valor en àrees específiques de gestió de la companyia, des de distribució a recursos humans".

Mango ven en línia a 83 països. De fet, les vendes en línia van suposar un 15,5% del total de facturació el 2017 i la xifra de venda d'aquest canal es va incrementar en un 15,4% fins a arribar als 339.200.000 d'euros. L'objectiu de la companyia és arribar al 20% pròximament.

contador