Logista compra Gramma Farmaceutici i amplia el seu negoci de distribució farmacèutica

Aquesta adquisició estratègica "marca una fita important en l'expansió a Itàlia"

Bolsamanía
Bolsamania | 19 jul, 2023 15:11
logista roma
Logista

Logista ha anunciat dimecres l'adquisició de Gramma Farmaceutici, empresa especialitzada en serveis logístics per a la indústria farmacèutica a Itàlia. Aquesta adquisició estratègica "marca una fita important en l'expansió de Logista a Itàlia i enforteix encara més la seva posició com a líder en la distribució farmacèutica", ha subratllat la companyia en un comunicat.

LOGISTA INTEGRAL
27,780
  • 0,36%0,10
  • Max: 27,88
  • Min: 27,64
  • Volume: -
  • MM 200 : 25,37
17:35 19/09/24

Fundada el 1982, Gramma Farmaceutici s'ha destacat per oferir serveis logístics d'alt valor afegit per a fabricants de productes farmacèutics a Itàlia. La companyia s'encarrega de garantir una distribució eficient a majoristes, hospitals i farmàcies a tot el país. A més, Gramma Farmaceutici compta amb totes les llicències necessàries per dur a terme operacions de distribució i logística farmacèutica a Itàlia, ha indicat Logista.

Gramma Farmaceutici, que va facturar 8,5 milions el 2022, compta amb una instal·lació d'aproximadament 25.000 metres quadrats, que inclou un magatzem principal de 15.000 metres quadrats. L'empresa ofereix diferents serveis, incloent-hi logística integral, preparació de comandes i emmagatzematge, externalització de serveis logístics (3PL) i emmagatzematge de vacunes en condicions de fred.

Logista ha remarcat que aquesta adquisició, i el pla d'inversió, consolidaran la seva posició com un soci logístic de confiança al mercat italià i reafirma el seu compromís de proporcionar solucions eficients ia mida per a la cadena de subministrament farmacèutica.

"En incorporar Gramma Farmaceutici, enfortim la posició de Logista en la logística i distribució farmacèutica també a Itàlia, expandint-nos a un nou mercat clau i complementant les nostres capacitats existents en serveis de valor afegit per als nostres clients", ha declarat Íñigo Meirás, CEO de Logista.

contador