Les accions de Novavax es disparen després dels resultats de la seva vacuna contra òmicron

Durant els darrers mesos les accions de l'empresa han pujat un 59%

Bolsamanía
Bolsamania | 23 des, 2021 12:23
coronavirus-le-vaccin-de-novavax-en-2e-phase-de-test-en-afrique-du-sud 20200910130110

Els títols de Novavax es disparen aquest dijous (+5%) després que la farmacèutica hagi informat que les dades inicials de la seva vacuna de reforç mostren respostes immunes contra la variant òmicron.

L'empresa va admetre que les dades van mostrar que un règim de dues dosis de la seva vacuna va demostrar "una àmplia reactivitat creuada contra òmicron i altres variants circulants, amb respostes que van augmentar després d'una tercera dosi als sis mesos", informa 'MarketWatch'.

Les dades obtingudes "suggereixen que NVX-CoV2373 pot tenir un paper important en la lluita actual contra les noves variants", va declarar Gregory Glenn, president de recerca i desenvolupament de Novavax.

Glenn va afegir, però, que "atesa la contínua evolució de la Covid, podria ser necessari el desenvolupament d'una vacuna contra òmicron". "Novavax ha clonat, expressat i caracteritzat la vacuna de la proteïna òmicron i aviat entrarà a la fase de producció GMP", va dir Glenn. "Esperem començar els estudis clínics al primer trimestre del 2022", ha afegit.

Les accions de Novavax han pujat un 59% durant els dotze últims mesos.

contador