JPMorgan presenta batalla a Stripe i Block i adquireix l'empresa de pagaments Renovite

L'empresa és proveïdor de JP Morgan des del 2021

Bolsamanía
Bolsamania | 12 set, 2022 18:53
jp morgan en tete du classement mondial des banques systemiques

JPMorgan ha aconseguit l'empresa de pagaments nadius al núvol Renovite per plantar cara a les empreses de tecnologia financera, com Stripe i Block, segons ha informat l'empresa en un comunicat.

Si bé JPMorgan és el proveïdor de serveis comercials més gran del món per volum de transaccions, altres empreses emergents de ràpid creixement, com Stripe i Block, han escalat posicions durant els últims anys, gràcies a l'auge de les vendes del comerç electrònic i a la proliferació de nous mètodes de pagament.

"L'adquisició estratègica de Renovite ajudarà JP Morgan Payments a construir la seva plataforma d'adquisició de comerciants de propera generació, reforçar l'estratègia de modernització de pagaments de l'empresa i donar suport al viatge al núvol", ha dit l'empresa. Després del tancament de la transacció, Renovite passarà a formar part de JP Morgan Payments, que combina les capacitats de serveis de tresoreria corporativa, finançament comercial, targetes i serveis comercials de l'empresa, oferint una experiència de pagaments integrada als clients de tota la economia.

JPMorgan va fer proves amb Renovite com a proveïdor la tardor passada, però l'operació de compra de l'empresa amb 125 treballadors al Regne Unit i l'Índia no s'ha revelat fins ara. Tot i això, els detalls no han transcendit.

Fundada el 2015 i amb seu a Fremont, Califòrnia, Renovite se centra en la tecnologia nativa del núvol. La companyia ha construït sis productes de pagament propis agnòstics per al núvol -que són compatibles amb altres serveis i solucions similars- i per als criptovalors de pagament, per ajudar els seus clients a optimitzar la infraestructura. Renovite presta serveis a JP Morgan des del 2021.

Aquest és l'últim d'una sèrie d'acords de fintech realitzats sota la batuta del CEO, Jamie Dimon. Des de finals del 2020, JPMorgan ha adquirit almenys cinc empreses emergents, des d'una plataforma d'inversió ESG fins a un roboadvisor amb seu al Regne Unit, a més de fer una sèrie d'inversions fintech més petites.

contador