JP Morgan rebaixa IAG: "La seva recuperació serà més lenta del que s'esperava"

L'entitat dels Estats Units segueix recomanant l'acció a inversors de llarg termini

Sergio García
Bolsamania | 24 ago, 2021 11:04
iag todas aerolineas
© Alberto Sánchez

JP Morgan ha rebaixat aquest dimarts el preu objectiu d'IAG, des dels 2,70 fins als 2,45 euros per acció. El banc d'inversió nord-americà manté, malgrat tot, la seva recomanació de sobreponderar el consorci d'aerolínies.

IAG
2,482
  • 1,26%0,03
  • Max: 2,49
  • Min: 2,46
  • Volume: -
  • MM 200 : 1,92
17:35 19/09/24

"La recuperació d'IAG serà més lenta del que s'esperava", suggereix ara l'entitat dels EUA al seu últim informe sobre la cotitzada de l'IBEX 35.

JP Morgan recorda a continuació que els títols d'IAG han caigut un 25% des de principis d'abril per dues raons: "una recuperació menor del que s'esperava en tràfic aeri internacional i la preocupació que els EUA no obri les seves fronteres als visitants europeus i britànics al setembre".

"Desconeixem quina decisió prendrà els EUA, però tenint en compte la desacceleració del trànsit aeri global, reduïm les nostres previsions d'EBITA i d'EPS d'IAG", explica. A més, el banc recorda que "ara els nostres preus objectius estan basats en un marc d'acció de 18-24 mesos".

"El mercat d'aviació global segueix sent molt desafiant i és complicat predir el ritme i la magnitud de la recuperació del trànsit aeri", lamenta JP Morgan. "No obstant això, IAG ha pres accions radicals per retallar costos i continuem recomanant l'acció a inversors de llarg termini", conclou.

contador