ING concedeix a Atlàntica els seus primers avals verds per 35 milions d'euros

La mesura suposa una millora en la seva flexibilitat financera

Bolsamanía
Europa Press | 06 jun, 2019 12:06 - Actualitzat: 12:06
ep sedeinglas rozas madrid 20190402134302
ING - Archivo

ING ha atorgat a Atlantica avals verds per valor de 35 milions d'euros per garantir les obligacions de dos actius solars a Espanya, segons ha informat l'entitat financera, que ha ressaltat que aquests avals ofereixen a la companyia d'energies renovables l'oportunitat de millorar la seva flexibilitat financera en el marc dels contractes de finançament d'aquests projectes.

Es tracta dels primers avals verds tant per a ING a Espanya com per a Atlantica. La comissió d'aquestes garanties estarà vinculada a l'evolució de l''avaluació' de sostenibilitat de la companyia avaluat per Sustainalytics, una de les principals agències internacionals de qualificació de sostenibilitat.

Atlantica, especialitzada en l'adquisició i gestió d'actius d'energies renovables, compta amb una cartera internacional d'actius en energia solar, eòlica, hidràulica i línies de transmissió.

A l'actualitat, posseeix 24 actius que inclouen 1.496 MW de generació d'energia renovable, 300 MW de gas natural eficient, gairebé 2.000 quilòmetres de línies de transmissió elèctrica i gairebé 300.000 metres cúbics diaris de capacitat en plantes dessalinitzadores.

contador