Indra subministrarà tecnologia de navegació aèria a l'aeroport coreà d'Incheon

Recolzarà els vols durant les fases d'aproximació, aterratge i enlairament

Bolsamanía
Bolsamania | 12 set, 2023 13:14
ep indra se adjudica el suministro de los sistemas de navegacion aerea del aeropuerto coreano de
INDRA

Indra s'ha adjudicat un contracte amb Incheon International Airport Corperation per al subministrament de sistemes de navegació del trànsit aeri que garanteixin la seguretat dels aterratges a l'aeroport més gran de Corea.

Indra-A
16,700
  • 2,96%0,48
  • Max: 16,93
  • Min: 16,57
  • Volume: -
  • MM 200 : 17,51
17:35 19/09/24

La companyia subministrarà els sistemes d'aterratge per instruments (ILS) Normarc, equips de mesurament de distàncies (DME) i sistemes de radionavegació DVOR, que contribueixen a la seguretat de la navegació de les aeronaus durant l'aproximació i l'aterratge.

"Els radars i sistemes de gestió automatitzada del trànsit aeri d'Indra ja gestionen en aquest moment tots els vols que arriben i surten, així com els moviments a terra. Ara i com a resultat del nou contracte, les quatre pistes d'Incheon operaran, a més, amb els sistemes d'aterratge instrumental d'Indra", ha explicat la companyia.

L'adjudicació del contracte es basa "en la sòlida competència tècnica d'Indra en sistemes de navegació aèria". Incheon està certificada per operar en condicions de baixa visibilitat, cosa que es coneix com a CAT III i que imposa requisits molt estrictes de qualitat i integritat.

La companyia compta en aquest sentit amb un sistema d'aterratge líder al mercat que ofereix un alt rendiment i compleix les normes exigents de les autoritats d'aviació coreanes.

"Corea del Sud s'ha convertit en un mercat de gran importància estratègica per a Indra. Els seus sistemes de gestió del trànsit aeri i navegació contribueixen a la seguretat dels vols a aeroports i bases aèries de tot el país", ha conclòs Indra.

contador