Iberia negociarà nous convenis col·lectius amb tots els sindicats el 15 de setembre

Serà "una oportunitat per pactar el marc de relació laboral per als propers anys"

Irene Hernández
Bolsamania | 26 ago, 2022 12:36
ep airbus a320neo de iberia
IBERIA

Iberia negociarà els nous convenis col·lectius amb tots els representants dels treballadors a la mesa de negociació convocada a partir del 15 de setembre, segons informa la companyia a través d'un comunicat en què asseguren que afronten aquesta negociació "com una oportunitat per pactar el marc de relació laboral per als propers anys".

IAG
2,335
  • 1,92%0,04
  • Max: 2,34
  • Min: 2,26
  • Volume: -
  • MM 200 : 1,95
17:35 08/10/24

"Ens enfrontem a un escenari complex en què s'han de considerar aspectes complicats, com la situació d'IPC elevat a curt termini i els compromisos de deute adquirits per la companyia durant el temps de la pandèmia", diuen des de l'aerolínia.

Iberia destaca que la seva intenció és "arribar al millor acord possible amb tots els sindicats que, alhora, sigui beneficiós per als treballadors i garanteixi el futur d'Iberia".

La negociació d'aquests convenis es produeix després de dos anys de pandèmia, que ha colpejat durament tot el sector aeri. "És també evident que tots els treballadors del sector s'han vist durament afectats per la pandèmia en les seves condicions de treball i en som plenament conscients i que cal actuar en conseqüència", afegeix l'empresa.

En aquest context, Iberia apel·la a la responsabilitat de tots els seus col·lectius perquè a la mesa de negociació que s'obre el 15 de setembre es mantingui el diàleg constructiu i la ferma intenció d'arribar a un acord, per tal de garantir la pau social necessària perquè Iberia es desenvolupi durant els propers anys".

contador