Iberdrola subministrarà energia renovable als restaurants de Burger King a Espanya

Subministrarà 1.500 GWh durant el contracte, que cobrirà la demanda anual de més de 750 restaurants

Bolsamanía
Bolsamania | 11 jul, 2024 12:01
iberdrola burger king

Iberdrola i Burger King han signat un nou acord de compra d'energia a llarg termini (PPA) per subministrar energia renovable a tots els restaurants d'Espanya.

Iberdrola
13,385
  • -1,33%-0,18
  • Max: 13,69
  • Min: 13,34
  • Volume: -
  • MM 200 : 11,52
17:35 19/09/24

Aquest nou acord permetrà a Iberdrola subministrar a la cadena de restauració un total de 1.500 Gigawatts hora (GWh) d'energia fotovoltaica (FV).

L'energia provindrà de la planta fotovoltaica Francisco Pizarro (Càceres), que, amb una capacitat instal·lada de 553 MW, ofereix energia renovable equivalent al consum de 334.400 llars, evitant així l'emissió a l'atmosfera de 150.000 tones de CO2 a l'any i reduint-ne la empremta de carboni. Concretament, es destinaran 75 MW de la planta fotovoltaica a satisfer les necessitats d'energia de Burger King.

A més, totes dues empreses es comprometen a treballar juntes per buscar noves oportunitats que fomentin l'ús d'energies netes, donant lloc a un model de negoci més eficient energèticament.

Addicionalment, i dins de l'objectiu comú de les dues companyies per reduir emissions de CO2 i del compliment d'objectius de transició energètica, Iberdrola i BP Pulse estan gestionant 154 punts de recàrrega, amb 306 places disponibles, a 135 ubicacions a les principals instal·lacions de Burger King a Espanya, proporcionant, a més, els serveis de gestió i optimització de la seva operació.

"Amb aquest acord les dues empreses ratifiquem el nostre compromís amb un futur més net i intel·ligent. Les renovables han demostrat la seva capacitat per subministrar energia a preus assequibles i estables i els contractes PPA a llarg termini s'han convertit en una eina útil per a la gestió del subministrament elèctric de grans consumidors, compromesos amb un consum verd i sostenible. Aquest tipus d'acords a llarg termini són cada cop més importants per permetre avançar en la descarbonització i la sostenibilitat de l'economia”, ha assegurat David Martínez, director de Negoci de Clients de Iberdrola Espanya.

"Es tracta d'una iniciativa que suma en el nostre compromís per l'ús d'energies verdes, perquè el nostre model de negoci sigui encara més eficient energèticament. Sens dubte, Iberdrola és el partner perfecte amb què anar de la mà per assolir aquest objectiu, ja que treballem junts des de fa tres anys, amb magnífics resultats”, ha afegit Luis Hérault, conseller delegat de Restaurant Brands Iberia.

contador