Hyatt veu improbable una contraopa sobre NH (-6%) però li deixa la porta oberta

La CNMV ha suspès la cotització de l'hotelera

Nieves Amigo
Bolsamania | 30 jul, 2018 11:41
nh hotels edificio portada

NH Hotels cotitza a aquestes hores amb caigudes del 6% després d’estar suspès per la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) després que Hyatt hagi manifestat que veu improbable que prosperi una eventual contraopa per la seva part en les circumstàncies actuals. No obstant això, no tanca les portes a la possibilitat d'una oferta.

MINOR HOTELS EU
4,400
  • 0,00%0,00
  • Max: 4,45
  • Min: 4,40
  • Volume: -
  • MM 200 : 4,23
17:35 04/10/24

Hyatt ha enviat una carta a NH Hotel a la qual, després que divendres donés a conèixer el seu interès pel grup hoteler, expressa la seva decepció i explica que realment és molt complicat que una oferta tiri endavant una vegada que Minor s'ha assegurat el 44% del capital d'NH Hotel, tal com es va saber a última hora de divendres.

"Hyatt ha invertit una quantitat de temps i recursos significativa per identificar l'oferta que millor satisfaci les necessitats d’NH i de Hyatt (...). Nosaltres esperàvem treballar amb la companyia per implementar la nostra estructura preferida en relació amb una oferta pública d'adquisició per part de Hyatt. Com mostra el registre, el nostre interès (per NH) va ser notificat només dues hores abans que l'accionista majoritari de la societat (Minor) revelés mitjançant un fet rellevant que havia obtingut el 'control' del 44% de les accions d’NH", explica Hyatt a la carta.

"Basat en la informació que tenim ara, creiem que el camí cap a una oferta reeixida per part de Hyatt, en els termes expressats a la nostra carta (prèvia), s'ha reduït a un punt poc pràctic i, en absència d'un canvi en els fets o circumstàncies, Hyatt ha decidit que la continuació d'una oferta d'adquisició d'accions en el moment present seria extremadament desafiant. Lamentem aquesta circumstància, ja que seguim veient una tremenda oportunitat de realitzar una transacció que impliqui NH i Hyatt", continua la missiva.

"Com vam dir a la nostra carta anterior, creiem que l'oferta pendent (de Minor) no reflecteix el valor d’NH. Ens agradaria destacar que Hyatt segueix entusiasmada amb la perspectiva de treballar amb NH en les circumstàncies correctes. Si la directiva d’NH vol obrir un diàleg amb Hyatt per buscar altres potencials camins que ajudin a alliberar valor per als accionistes, nosaltres estem preparats", conclou la carta.

contador