Holaluz debuta a borsa el 29 de novembre valorada en 160 milions

Cotitzarà al Mercat alternatiu Borsari (MaB) amb un preu de sortida de 7,78 euros

Bolsamanía
Europa Press | 22 nov, 2019 14:21
ep fundadores holaluz ferran nogue carlota pi oriol vila

Holaluz començarà a cotitzar al Mercat alternatiu Borsari (MaB) el proper divendres, 29 de novembre, amb un preu de sortida de 7,78 euros, xifra que suposa una capitalització borsària de 160 milions d'euros, segons ha informat la tecnològica d'energia verda.

En concret, la companyia, amb un capital flotant del 25,25% del capital, aterrarà al parquet després de tancar una ampliació de capital de 30 milions d'euros entre inversors institucionals, espanyols i internacionals, i individuals, combinada amb una oferta de venda d'accions per valor de 10,4 milions d'euros per part dels socis fundadors i Axon Capital Partners.

Aterrarà al parquet després de tancar una ampliació de capital de 30 milions d'euros

Holaluz ha ressaltat que es tracta de l'operació d'incorporació al mercat més gran a la història del segment d'empreses en expansió de MaB, amb demanda en tots els tipus d'inversors, tant internacionals com espanyols. De fet, l'oferta ha quedat subscrita més de dues vegades al preu finalment fixat per a la transacció, amb l'adjudicació a més de 120 inversors.

Tot i l'"enorme" demanda, la companyia ha decidit no incrementar el volum de l'ampliació de capital, per estar suficientment cobert el pla d'expansió fins al 2023. Els accionistes tampoc s'han plantejat posar més accions a la venda.

L'ampliació de capital de 30 milions d'euros se suma a la realitzada el juliol passat per import de 10 milions d'euros, subscrita íntegrament per Geroa EPSV. Després d'aquesta operació, els socis fundadors de l'empresa mantenen el 48,750%, Axon Capital Partners es queda amb un 17,88% i Geroa passa a tenir-ne el 8,125%.

contador